Coutinho og Sturridge må stå over mot Hoffenheim

129
Philippe Coutinho

Philippe Coutinho, som har vært borte fra trening i en uke, han var heller ikke med i helgen da Liverpool spilte uavgjort mot Watford. Han går også glipp av kampen mot TSG Hoffenheim. Mens Daniel Sturridge er ute med skade, og er heller ikke med troppen.

Troppen som reiste i dag til tyskland, inneholder ikke Daniel Sturridge og Philippe Coutinho. Det ble bekreftet av klubben selv, foruten de to er dem også uten Adam Lallana og Nathaniel Clyne. Klubbens lille magiker har vært borte fra trening, og kamp i over ei uke, det skal visst nok være ryggproblemer som holder ham ute av spill. Men som vi alle vet er det snakk om en overgang til Barcelona, som kan ligge bak alt.

- Annonse -

Liverpool som har fått mye kjeft etter kampen mot Watford, hvor ingenting fungerte for laget.  Må klare seg uten Coutinho og Sturridge når de håper å få et godt resultat i den første kvalifiseringskampen til Champions League mot Hoffenheim. Robertson og Kent, som ikke var med i troppen mot Watford, er en del av troppen som reiser til Tyskland.

Troppen til Liverpool:
Alexander Arnold, Moreno, Lovren, Milner, Wijnaldum, Henderson, Can, Mane, Salah, Firmino, Kent, Solanke, Origi, Gomez, Klavan, Flanagan, Robertson, Matip, Grujic, Mignolet, Karius, Ward.

Kommentarer

kommentarer