Dårlig sesongstart for Sandhausen og Duisburg

134
Bundesliga 2 logo

SV Sandhausens og MSV Duisburgs dårlige sesongstart er et faktum. Sandhausen tapte 1-0 borte mot VfL Bochum, har fortsatt null poeng og er nest sist i tabellen. Bak Sandhausen ligger kun Duisburg som tapte 0-3 mot SV Darmstadt.

VfL Bochum – SV Sandhausen 1-0

Sandhausen var først og fremst ute etter å ikke få baklengsmål og produserte ingen målsjanser i første omgang. Bochum slet med gjestenes forsvar og klarte ikke mye selv. Først mot slutten av omgangen klarte hjemmelaget å spille seg til noen farlige situasjoner.

Etter pausen ble begge lag offensive, men det var Bochum som tok ledelsen. Lukas Hinterseers skudd havnet via to spillere hos Robert Tesche som bare trengte å få ballen over streken fra kort hold.

Selv om Sandhausen prøvde å spille mer offensivt, ble det ikke mange sjanser ut av det. Den soleklart beste muligheten hadde Kevin Behrens som traff tverrliggeren kort tid før slutt. Bochum vant ikke ufortjent og har nå seks poeng etter tre kamper.

SV Darmstadt 98 – MSV Duisburg 3-0

Like mange poeng som Bochum har Darmstadt etter tre kamper. Til tross for den til slutt tydelige seieren startet kampen jevnt. Ingen av lagene klarte å komme seg til sjanser – fram til fem minutter før pausen. Først burde Richard Sukuta-Pasu sendt bortelaget i ledelsen, men bommet fra én meter. Deretter traff Serdar Dursun tverrliggeren to ganger.

I andre omgang skulle Dursun lykkes bedre. Først sendte han ballen videre tol Marcel Heller som rundet keeperen og scoret, så fikk han tak i en ball fra Heller og sendte den med magen over streken. Heller slo også den målgivende pasningen før kampens siste scoring. Hans innlegg fant Tobias Kempe som headet ballen i mål. Fra Duisburg kom det for lite i andre omgang, og til slutt tapte «Die Zebras» fortjent.