De 8 beste live score-appene for fotball i 2023

468

Hvilke er de beste appene for live score for fotball? ➜ vi testet de beste appene med live resultater, statistikk og nyheter for vellykket sportsspill  i detalj.

De 8 beste fotball Livescore-appene

I dag kan tusenvis av kamper spilles på én dag på en vanlig fotballhelg i løpet av sesongen. For å holde styr på disse spillene, trenger både fotballfans og sportsspillere en rask og pålitelig livescore-app . Siden det nå er mange muligheter tilgjengelig, presenterer vi de åtte beste fotball livescore-appene i denne artikkelen for å veilede deg gjennom utvelgelsesprosessen.

1. Overlyzer
2. SofaScore
3. FotMob
4. LiveScore
5.  Flashscore
6.  OneFootball
7. Goal live scores
8.  BeSoccer

- Annonse -
  1. Overlyzer

Vårt nummer 1-valg for de beste livescore-appene vil overraske noen lesere, ettersom Overlyzer, som et ungt europeisk selskap, ennå ikke er like kjent som de mest populære livescore-servicene.

Overlyzer er heller ikke en tradisjonell livescore-app, men den tilbyr en funksjonalitet som vi savner med de store rivalene. Den største forskjellen er at en spesialutviklet algoritme illustrerer flyten i spillet i form av vakre diagrammer:

Her kan man se en 3-1 seier av Arsenal mot West Ham United. Ved hjelp av de blå og røde listene kan vi fortelle i løpet av et sekund hvilket lag som genererte mer press i hvilket stadium av spillet.

Selv om den første omgangen var relativt jevn, økte hjemmelaget presset like etter pause og avgjorde kampen i deres favør med tre mål. Hvor sterke Gunners var i denne fasen av spillet kan sees godt i den blå linjen, som gikk ekstremt høyt opp. Den perfekte indikatoren for å plassere et live-spill.

Overlyzer viser deg derfor ikke bare gjeldende poengsum og tilhørende vanlig statistikk, men også trykknivåene til de respektive spillene. Ved hjelp av et spesielt filterverktøy kan brukeren bare velge de spillene der for eksempel press forskjellen mellom de to lagene er svært høye, og dermed vil sannsynligheten for et mål sannsynligvis bli scoret snart.

Ingen andre  livescore-apper tilbyr denne filterfunksjonen, som er et godt hjelpemiddel spesielt for live-spillere, og det er grunnen til  at Overlyzer topper listen vår som det  ubestridte nummer 1, selv om det ikke er en klassisk livescore-tjeneste.   Overylzer er så å si det neste trinnet i utviklingen  av livescore-apper og blir også stadig videreutviklet av eierne. Interessant i denne forbindelse er for eksempel at over / under verktøy, som beregner sannsynlighetene for over og under tips.

Akkurat som de største  livescore-appene,  dekker Overlyzer også et stort antall ligaer. Totalt gir fullversjonen tilgang til rundt 1000 konkurranser. Du finner Overlyzer-appen i the Google Play Store  og App Store. Det er også en flott desktop-versjon tilgjengelig.

Konklusjon:
På grunn av den banebrytende algoritmen og det smarte filterverktøyet,  er Overylzer den beste livescore-appen som er tilgjengelig. Hvis du av og til plasserer live-spill eller til og med er  en ambisiøs sportstipper, kan du ikke komme deg rundt denne appen, selv om fullversjonen kommer til en pris på € 19 per måned. De som har absolutt ingen interesse for sportsspill, vil gjerne droppe disse nyttige funksjonene og velge en av de gratis versjonene som er oppført nedenfor.

  1. SofaScore

Akkurat som Overlyzer er selskapet SofaScore også basert i Europa. Siden 2010 har Ivan Bešlić og Zlatko Hrkać fra Kroatia jobbet med livescore-appen deres, som ble omdøpt  til Sofascore like før European Championship 2012.

Plattformen vokste ekstremt raskt, delvis fordi de to grunnleggerne tidlig anerkjente at omfattende statistikk om spillene gir merverdi som brukerne vil sette pris på. Derfor inngikk de et samarbeid med Opta i 2014 og har siden tilbudt data som man ikke ofte finner på de fleste andre livescore-apper .

Sofascore leverer resultater og statistikk for 20 forskjellige idretter på 30 forskjellige språk, og dekker ifølge egne påstander mer enn 11 000 turneringer.

Et positivt notat er at i tillegg til lagoppstillingene og spillerprofilene, er det også mer grundig statistikk, for eksempel forventede målverdier og gjennomsnittlige posisjoner for spillerne som er tilgjengelige.

En annen interessant funksjon er «Angrepsmoment», som ligner på Overlyzer, viser i hvilket stadium av spillet hvert lag utøver mer press. Men i motsetning til vår liste nummer 1, er det dessverre ikke noe filterverktøy for angrepsmomentet på Sofascore tilgjengelig, slik at live-spillere blir fratatt den viktigste funksjonaliteten.

Nye brukere vil trenge litt tid på å finne frem, da et enormt antall statistikker er tilgjengelige. Dette er imidlertid ikke en designfeil av Sofascore, men rett og slett på grunn av den store mengden informasjon som kan hentes ut.

Konklusjon:
SofaScore er en rask og pålitelig  livescore-app som først og fremst imponerer med sitt enorme antall statistikker. Brukere som elsker detaljert informasjon og er interessert i å analysere alle aspekter av et spill vil glede seg over denne appen.

  1. FotMob

Den tredje livescore-appen på listen vår kommer også fra europeiske utviklere. Christer Nordvik og broren grunnla selskapet i Norge i 2004. De to SK Brann-fansen nyter mer enn 50 millioner nedlastinger i App &Play Store og rundt 14 millioner aktive brukere per måned.

FotMob tilbyr ikke fullt så mye statistikk som Sofascore, men den går i dybden på noen områder. De forventede målverdiene brytes for eksempel nøyaktig opp, slik at du for eksempel bare kan vise tallene for første eller andre halvdel. Det er også mulig å vise xM-verdiene kun for dødballer.

FotMob er også en av de få  livescore-apptjenestene som tilbyr forventet antall mål på mål (xGOT). xGOT  tildeler en viss vurdering til et skudd som var på mål, avhengig av skuddets posisjon i ettertid (!). Skudd til midten av målet teller for eksempel mindre enn skudd som går nær målstolpen. Hvis skuddet bommer på målet,  er xGOT-verdien alltid null. xGOT  måler  verdien av et skudd etter skuddet  , mens xM-modellen måler sannsynligheten for et mål før skuddet.

Til tross for det store antallet statistikker, utmerker FotMob seg med et pent brukergrensesnitt slik at du raskt kan finne veien rundt helt fra starten.

Konklusjon:
SofaScore og FotMob er i et svært tett kappløp om andreplassen.  FotMob imponerer ikke bare med sitt store antall statistikker, men også med et flott brukergrensesnitt, mens SofaScore er en anelse mer oppfinnsom og kreativ.

  1. LiveScore

En av de mest kjente livescore-tjenestene kommer inn som nummer 4 på listen vår.  LiveScore ble grunnlagt tilbake i 1998 og var dermed en av de første kildene til informasjon for fotballfans som ønsket å finne ut resultatene fra favorittlagene sine.

Utseendet til appen og skrivebordssiden har ikke endret seg drastisk i det hele tatt de siste tiårene, men fokuset til selskapet har.  Livescore er nå en del av  LiveScore  Group, som også inkluderer LiveScore Bet  og Virgin Bet.

Livescore tilbyr ikke bare resultater, men også mange strømmer, som gjøres tilgjengelig for brukerne gratis. Det er også praktisk at det er mange interessante artikler fra partnerfirmaer, spesielt om toppkampene, slik at du kan hente en analyse av kampen med bare ett klikk.

I dag ser Livescore ut som en blanding av en klassisk livescore-tjeneste og et medieselskap, da du kan se mange videoklipp. Fokuset ligger på intervjuer og pressemøter.

Statistikkseksjonen for spillene er imidlertid ikke så detaljert som konkurrentenes. Sammenlignet med andre nettsteder for live score, tilbys bare et absolutt minimum her,  og du vil søke forgjeves etter mer grundig statistikk som forventede måltall.

Konklusjon:
Dessverre er statistikkdelen på LiveScore ganske svak. Det faktum at denne appen likevel kommer ut nær toppen skyldes det gode medieinnholdet. Knapt noe annet selskap tilbyr så mange intervjuer og videoer av pressekonferanser. For hver kamp kan du også finne mange analyser med bare ett klikk. De som kan gjøre det mer grundig statistikk vil være fornøyd med Livescore.com.

  1. Flashscore

I 2006 grunnla Martin Hájek og Jiří Mareš den første versjonen av Livesport.cz. Det opprinnelige målet var å utvikle en livescore-leverandør for tsjekkiske brukere. Snart kunne de imidlertid tilby denne tjenesten i andre land også, og et nytt navn ble dannet for den internasjonale versjonen.  Flashscore ble født, og suksessen var sannsynligvis uforutsigbar selv for de to grunnleggerne.

Det tok imidlertid til 2013 før Flashscore også var tilgjengelig som en app. Etter en vellykket start i Play Store ble Android-versjonen lansert et år senere.

I mellomtiden har mer enn 100 millioner brukere lastet ned appen. Selskapets hovedkvarter forblir i Praha, og selskapet ha gradvis vervet andre teknologibedrifter,  og dermed utvide sin bedriftens imperium. Rundt 800 personer er nå ansatt i Livesport.

Flashscore skiller seg ut med sitt klare design, slik at du enkelt kan finne veien rundt fra første minutt. En spesielt praktisk trekk er at høydepunkter fra toppkamper ofte er inkludert, så lenge de er tilgjengelige på YouTube. På denne måten kan du se de beste scenene i kampen med bare ett klikk:

I tillegg er det kamp rapporter tilgjengelig, og vi liker spesielt måten tabellene presenteres på, da du raskt kan se plasseringene for europa cupene og nedrykksplassene. Dessverre tilbys det ikke for mange statistikker for de enkelte spillene, noe som sløver helhetsinntrykket litt.

Konklusjon:
Flashscore er en ekstremt solid livescore-tjeneste . De som kan leve uten omfattende statistikk og foretrekker å komme til høydepunktene i spillet med bare ett klikk, vil like Flashscore.

  1. OneFootball

OneFootball har blitt en av de største markedslederne i livescore-bransjen de siste årene. Appen ble grunnlagt i 2008 av Lucas von Cranach i Bochum og har nå mer enn 100 millioner aktive brukere.

Populariteten økte da OneFootball kjøpte streamingrettighetene til den spanske ligaen for Storbritannia i 2019. Dette ble etterfulgt av et samarbeid med Sky, slik at kamper fra andre divisjon i Bundesliga og DFB Cup også kunne streames mot et gebyr.

Imidlertid er det også gratis livestreams å se fra tid til annen. I 2022 kunne brukerne se alle kampene i Afrika mesterskapet 2022 gratis på plattformen.

Størrelsen på selskapet kan også måles av de ulike aksjonærene. FC Bayern München, Adidas, FC Barcelona, Real Madrid og Liverpool FC, blant andre, eier aksjer in OneFootball. I mai 2022 hentet selskapet 300 millioner euro i risikokapital til en selskapsvurdering på en milliard.

Et ganske ugunstig aspekt er at man må registrere seg etter å ha lastet ned appen, noe som ikke er tilfelle med de fleste andre livescore selskapene. Live ticker er veldig bra gjort, men det tar litt å bli vant til det faktum at de respektive lagene bare kan sees individuelt i line-ups.

Statistikken er ikke fullt så omfattende som med SofaScore eller FotMob, men dekker likevel en rekke detaljer. Det er også interessant at du holdes oppdatert med de siste overføringene.

Høydepunktet i appen er video delen. I tillegg til livestreamene nevnt ovenfor, kan høydepunkter og interessante intervjuer også bli funnet raskt.

Konklusjon:
OneFootball er et veldig ambisiøst selskap som vi kommer til å høre mye mer om. På grunn av mengden risikokapital som er samlet inn, forventer vi at ytterligere strømme rettigheter vil bli anskaffet.

  1. Goal Live Scores

Skaperne av den populære Goal.com nettsted lansert Goal Live Scores og dermed avanserte til å bli en av de raskest voksende live score leverandører over hele verden.

Styrken til dette selskapet er, som man allerede kan forestille seg, å finne i innholdsområdet, hvor synergiene med Goal.com brukes utmerket. Selv om statistikken ikke er ekstremt omfattende, er utformingen av appen spesielt overbevisende.

Reklamen er noe irriterende, tar ofte opp hele skjermen og noen ganger bare er flyttbar etter flere sekunder med venting. Andre live score-tjenester er mer hensynsfulle her og viser bare mindre reklamestørrelser.

Et positivt aspekt er imidlertid hastigheten som resultatene oppdateres med. I vår omfattende test var det vanligvis absolutt ingen forsinkelse, og et mål ble spilt raskere enn med de fleste konkurrentene.

Konklusjon:
De som verdsetter godt undersøkt redaksjonelt innhold, er godt tjent  med Goal.com’s livescore spin-off. Hvis du ikke blir forstyrret av den noe irriterende annonseringen, oppdaterer nettstedet live-resultatene overraskende raskt.

  1. BeSoccer

Historien til BeSoccer er ganske interessant. I 2006 ble programvareutvikler Manuel Heredia skadet så hardt under en fotballkamp at han tilbrakte totalt ett år på sykehus eller på rehabiliteringsklinikker.

Som et resultat hadde han mye ledig tid og utviklet en teknologiblogg samt et nettsted der han arkiverte fotballresultater. Han var irritert over det spanskspråklige internettlandskapet på den tiden, da det var vanskelig å oppnå resultatene fra favorittlaget hans, Malaga FC, som spilte i den nest høyeste spanske divisjonen på den tiden, i tide.

Nettstedet, som da ble kalt «Resultados de fútbol», vokste, og han hyret to utviklere i 2014 for å hjelpe ham med å lage en Android- og iOS-app. Dette gjorde målgruppen mer internasjonalt og  et nytt navn var nødvendig, og det er derfor BeSoccer ble lansert.

Spesielt i spansktalende land oppnådde Heredias livescore-app fantastiske nedlastingstall, men BeSoccer avanserte også til full suksess i Engelske- og fransktalende land. I tillegg til Spania og Sør-Amerika er appen også spesielt populær i Afrika.

Manuel Heredia la stor vekt på å gi fullstendig statistikk helt fra starten, og i motsetning til andre livescore-kampanjer, kan resultater som dateres tilbake til det 19. århundre bli funnet på BeSoccer. I tillegg  dekker BeSoccer et stort antall ligaer og gir for eksempel flere resultater fra ungdomslag enn de fleste av konkurrentene.

Konklusjon:
BeSoccer er en sympatisk livescore-tjeneste som også tilbyr mange historiske statistikker. I tillegg kan du finne noen ungdomsligaer som ikke dekkes av andre livescore-leverandører.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -