Defoe returnerer til Premier League

82
Jermain Defoe
Jermain Defoe. Foto: Wikimedia

Defoe returnerer til Premier League

Sunderland FC bekrefter idag på sin offisielle hjemmeside at Jermain Defoe er klar for klubben. 32-åringen har signert en 3,5 års-kontrakt. 

Den tidligere engelske landslagspissen, som senest kommer fra spill i canadiske Toronto FC, har en svært innholdsrik merittliste. Han står blant annet med 55 landskamper for England og tilsammen 120 mål i Premier League for henholdsvis West Ham United, Portsmouth og Tottenham.

«Jeg er glad for å være her og jeg ser frem til utfordringen. Det er en flott klubb og jeg har alltid likt å spille mot Sunderland på grunn av stadion og fansen deres. Det er et fantastisk sted å spille og jeg gleder meg virkelig», sier Defoe til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Nå gjenstår det altså å se om den tidligere svært så målfarlige spissen klarer å løfte en Sunderland-mannskap som har slitt tungt i det siste. Rødtrøyene har ikke vunnet en seriekamp siden 21. desember i fjor og ligger foreløpig på en utsatt 16. plass på tabellen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -