Dembélé møtte ikke på Dortmund-treningen

158
Ousmane Dembélé er klar for Barcelona, ifølge Marca.

Borussia Dortmunds Ousmane Dembélé var ikke å se på dagens trening med Borussia Dortmund. Klubben forteller i en pressemelding at de ikke vet hvor han er.

FC Barcelona-linkede Ousmane Dembélé (20) har forsvunnet. Den tyske Bundesliga-klubben Borussia Dortmund vet heller ikke hvor spilleren er.  Det var under dagens trening at en mann ikke dukket opp til klubbens planlagte trening. Det var den franske landslagsspilleren Ousmane Dembélé (20), spilleren har etter salget av Neymar til PSG, blitt kraftig linket med en overgang til FC Barcelona.

- Annonse -

Det skal ha kommet flere rapportere på at 20-åringen har ønsket seg til Spania og FC Barcelona, og i dag ble det helt ytterligere bensin på et eventuelt overgang, for Borussia Dortmund-trener Peter Bosz forteller at 20-åringen ikke møtte opp på klubbens trening, sier han til Sky Sports Deutschland.

– Før så skal jeg parate med spilleren selv, så må han forklare hva som har skjedd, og hvorfor han ikke var på dagens trening. Vi forsøkte å nå ham, men vi fikk ingen svar på telefonen.

Britiske Sky Sports skriver at Dortmund ikke er villig til å selge sin juvel for mindre enn 135 millioner pund (rundt 1,35 milliarder norske kroner). Det er langt mer enn det Barcelona ønsker å betale. Dembélé scoret 10 mål på 49 kamper forrige sesong etter å ha kommet fra franske Rennes for rundt 130 millioner norske kroner.

Hva tror dere skjer med spilleren?

 

Kommentarer

kommentarer