Diego Simeone: Vi kan vinne Champions League

80
Diego Simeone trur fortsatt klubben kan vinne Europas gjeveste turnering før eller senere. Foto: Twitter.com

Diego Simeone setter listen høyt, og tror klubben kan gå hele veien i Europas gjeveste turnering. Det vil skje før eller senere, sier Atlético Madrid treneren.

Atlético MadridS hovedtrener Diego Simeone tror klubben kan vinne Europas gjeveste turnering, det til tross for at klubben har tapt to finaler, noe som han hevder ikke går ut over mentaliteten. Han insisterer på at det vil skje før eller senere, Atletico som sist sesong kom til en semifinalen i Champions League. Nå mener han klubben er på rett vei, og kan vinne Champions League.

Så langt, har den spanske hovedstads klubben tapte to europeiske finaler mot byrivalen Real Madrid både i 2014 og 2016 sesongen. Den argentinske treneren innrømmer at han vurderte å trekke seg, men han endte opp i forrige uke med å forlenge sin kontrakt fram til 2020. Simeone er overbevist om at klubben med han i spissen, kan oppnå sine mål i fremtiden.

- Annonse -

– Vi har aldri hatt en kompleks, sa han, ifølge Goal, før deres første kamp mot Roma.

– Alle har sine egne meninger, men vi er klar over hva som skjedde de to årene som var. Det er en opplevelse, men det er i kveld som teller. Jeg tenker dag for dag, kamp for kamp, og vi starter en spennende turnering i kveld.

– På Calderón sa jeg til våre fans at jeg fortsatt tror på klubbens fremtid. Atleti vokser, vi har unge spillere som hele tiden tar nye steg, noe som kan gjøre at vi forbedrer laget, en ny stadion er i vente, det er mange ting som gir meg fornyet energi.

– Å spille  en finale er noe å være stolt over og å vinne vil være det ultimate målet. Vi tapte kampen i løpet av et minutt og fra straffemerket mot Real Madrid.

– Det har gitt oss erfaring, og vi har hatt gode resultater i Champions League. Hvis vi fortsetter som dette, vil vi før eller senere få det til.

Kommentarer

kommentarer