Drøbak-Frogn 2-1 Grei

298

Drøbak-Frogn 2-1 Grei (1-1)

Kveldens kamp på Frogn KG ble like tett og jevn som det mange hadde sett for seg. Hjemmelaget tok kommandoen fra start og styrte spillet uten å få ballen inn i målet til Grei keeper Martin Bråten Østland. Og det gikk faktisk nesten 40 minutter før det ble scoring og da for gjestene fra Oslo. Grei kommer gjennom på venstresida og får slått inn ett hard legg som kommer på første stolpe. DFI keeper Kristoffer B. Solberg som til vanlig alltid er der han skal være er litt ute å kjører og gjør det enkelt for Kristoffer W. Slåtten med å sette inn 0-1 til gjestene. Dette ser til å holde helt til pause, men siste sparket på ballen før dommeren blåser av for pause banker Drøbak kaptein Peder W. Mæhle ballen i mål.

I den andre omgangen fortsetter Drøbak å være ballbesittende uten å få de største mulighetene. Men i det 55 spilleminutt er Grei på et sjeldent visitt i hjemmelagets boks da Petter J. Severeide, går i bakken uten å få tildelt straffe. Dette skaper store protester fra Severeide og de andre Grei spillerne, noe som resulterer i at kampleder Abdulhadi Al-Fahad viser ut spilleren som da fikk sitt andre gule kort. Neste hendelse kommer i det 70. spilleminutt da M’Bandy Camara kommer alt for sent inn i en takling. Dette resulterer i hans andre gule kort etter at han sparka bort ballen uten mål og mening etter kun 14.minutter av den 1. omgangen.

Etter dette svinger kampen fra og tilbake, men dette skulle vise seg å være de unge lokale gutta fra Badebyen sin kveld. Peder W. Mæhle banker inn en retur på ett frispark fra Mats L. Vågan og dette står seg kampen ut. Dermed er Drøbak-Frogn videre til NM runde 1 og det med så godt som en tropp som har spilt i klubben fra dag en. Så da blir det spennende og se om de fortsetter å få tillit, noen de har vist seg fortjent til gjennom hele pre season.