Effektive Hoffenheim senket Bayern

190

Håvard Nordtveit’s Hoffenheim senket Bayern München. Hvor 26-åringen Mark Uth ble den store helten med to mål for Hoffenheim i 2-0-seier, over de regjerende mestrene Bayern München.

Håvard Nordtveit fikk starte kampen for hjemmelaget mot de regjerende mestrene Bayern München på Rhein-Neckar-Arena, i en kamp hvor Bayern München’s stjernegalleriet ikke fikk noe til.  I stedet var det hjemmelagets Mark Uth som fikk de største overskriftene etter kampen med sine to mål. Gjestene fra Sør-Tyskland var som vanlig det laget med mest ballinnehav.  Etter en halvtimes spilt av kampen fikk vi kampens første mål ved Mark Uth som sendte hjemmelaget i ledelsen, og det var stillingen også når laget gikk til pause. da Andrej Kramaric tok Bayern München på sengen, med et raskt innkast. Ballen traff Mark Uth, som driblet seg ned mot Manuel Neuer og sendte ballen i nettet.

Det tvang naturligvis gjestene fra München fremover på banen i den andre omgangen, men fem minutter ut i andre omgangen. Skulle altså 2-0 komme ved samme mann.  Det var også den tyske spissen tredje mål for sesongen. Bayern München fortsatte å trykke på og skapte sjanser, men en redusering kom aldri. Dermed går Bayern München på sitt første tap i serien, allerede etter bare tre kamper spilt.

Hverken Franck Ribbery, Arjen Robben og James Rodriguez startet kampen for gjestene.  Seieren gjør at Hoffenheim passerer Bayern München på tabellen etter å ha hentet sju poeng på de tre første serierundene. Carlo Ancelottis menn har seks poeng. Borussia Dortmund innehar tabelltoppen med samme poengsum som TSG Hoffenheim. Dortmund spilte 0-0 mot Freiburg lørdag. Hannover spilte 1-1 mot Wolfsburg.