El Clasico – Barca knuste Real Madrid

291

En av verdens største kamper – el clasico ble spilt i Barcelona i ettermiddag. For første gang på 9 år uten Messi og Ronaldo. Real Madrid har hatt en dårlig innledning på sesongen og selvtilliten økte ikke etter denne kampen. 5-1 til Barcelona og hat-trick av Luis Suarez.

Det startet med et voldsomt press og ballinnehav fra hjemmelaget. Etter 11 minutter blir Alba spilt gjennom på kanten, går til dødlinjen og legger perfekt ut til Coutinho som setter 1-0. Etter halvtimen spilt så blir Suarez felt av Varane. Det må en VAR avgjørelse til for å dømme straffe. Suarez setter den selv helt nede i stolperoten og 2-0. Det ble også pauseresultatet.

Real Madrid kommer ut langt friskere etter pause og presser Barcelona hardt i de første minuttene. Det resulterer i redusering til 2-1 og det virker som vi skal få kamp igjen. De fortsatte og spille bra fotball og Modric kunne fort ha utlignet med et stolpeskudd.

I stedet så kommer Barcelona med igjen og Suarez treffer også stolpen på et innlegg. Det går 75 minutter så legger Roberto inn foran mål og Suarez er der med em heading fra langt hold, 3-1. Etter 83 minutter blir Suarez spilt gjennom av Roberto nok en gang og han lobber over en utrusende Courtois og det står 4-1. Innbytter Arturo Vidal får æren av å sette den siste spikeren i kista på et innlegg og godt forarbeid av Dembele.

5-1 er tøffe sifre å hanskes med for en allerede presset Lopetegui. Det blir spennende å se hva som skjer. Real Madrid ligger på 9. plass på tabellen og har egentlig ikke imponert i noen kamper så langt denne sesongen.

[pro_ad_display_adzone id=»44955″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]