EM U21 – ikke noe i veien med rekrutteringen i Spania

165

EM for U21 i Polen er nå sparket i gang. To kamper ble spilt i går (fredag 16/6). Sverige og England åpnet med 0-0. Polen tapte sin åpningskamp mot Slovakia 2-1. I dag (17/6) har Portugal slått Serbia 2-0.

Det spanske U21-laget åpnet mesterskapet i kveld mot Makedonia. Ingen tvil på noe tidspunkt i kampen på hvordan denne kampens skulle ende. Spania vant 5-0 etter scoringer av Saul Niguez (Atletico Madrid), Marco Asensio 3 (Real Madrid) og Gerard Deulofeu (Milan).
De stiller med et lag bestående av spillere i store klubber, ikke alle førstevalg, men likevel mye spilletid i Barcelona, Real Madrid, Athletic Bilbao og Atletico Madrid. I tillegg Bellerin fra Arsenal.

- Annonse -

Marco Asensio som har slått gjennom i Real Madrid i år er en fantastisk fotballspiller på 21 år. Hurtighet, teknikk og en stor ro i spille sitt. Veldig godt overblikk og ikke minst en strålende avslutter.

Nå er kanskje ikke Makedonia noen god målestokk for Spania, men en solid åpning av mesterskapet ble det. Det anbefales å følge dette mesterskapet, det spilles mye bra fotball, og som regel dukker det en og annen stor stjerne som man kanskje ikke har sett så mye til tidligere.

Kommentarer

kommentarer