Fc Show lekte seg til 3 poeng

145
Denne mannen ble i dag kåret til banens beste, å fikk også en scoring
Denne mannen ble i dag kåret til banens beste, å fikk også en scoring

Torsdag 21:05 2015

Buøy Stadion Tilskuere: 50

Buøy – Fc Show 2-5

Fc Show kom til Hompen en sen Torsdags kveld i håp om å revansjere det forferdelige 2-3 tapet hjemme sist Mandag mot Hundvåg, mens Buøy ville også slå tilbake etter 3-0 tapet for Havørn.

- Annonse -

Fc Show startet meget bra, å hadde to skudd i stolpen ved henholdsvis Sander Wiik og Daniel Håland. Etter 16 minutt spilt får Buøy frispark der setter Ørjan Kristensen inn 1-0 til hjemmelaget etter litt klabb og babb inne i feltet, å Buøy jublet hemningsløst. Show startet jakten på utligningen å hadde fine kombinasjoner uten hell. Så slår Show spiller Anders Karlsen en stikker gjennom mot Håland å han runder keeper elegant å setter inn utligningen for de rosa guttene.

45 minutt spilt å Christophe Dagsland slår en ok ball opp mot Håland, å Buøy keeper å midtstopper snakker ikke sammen dermed kan Håland heade inn 1-2 og sitt 2 for kvelden vakker scoring.

Etter Pause startet det med litt i samme spor som i 1 omgan, show styre å Buøy jakte en utligning, men istede rundt 55 minutt får Show frispark rundt om 22 meter, å den skal Sander Wiik ta å den smeller i tverrliggeren, men på returen er Karim Skaset å setter in 1-3 å kampen så avgjort ut. Men man skal aldri avskrive Buøy minuttet etter scorer Espen Ingvaldsen til stor glede for hjemmelaget.

64 minutt spilt å Show får frispark litt klabb og babb i feltet så får Benjamin «Dzeko» Pekmezovic ballen å snur seg 45 grader å bang på helvolley smeller den svære bosneren seg å smeller ballen via tverrligger å inn i nettet dermed 2-4. Show fortsetter presset å tilslutt så setter innbytter Melvin Galdal spikeren i kista når han får ballen runder keeper å setter rolig og kontrollert inn 2-5.

Show hadde spillet, men Buøy var farlige når de fikk kontringer.

Gule kort 2-1

Sjanser : 8-12

Man of The Match #32 Karim Skaset – Fc Show

Andre resultater i puljen:

Havørn – Midtbygden 0-0
Hundvåg – Hana 3-3
Austrått – Havdur 2-0

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -