Laga møtte kvarandre ikkje i 3 div i fjor. Det er meir haust enn vår trakter  å finne på  Fosshaugane Campus i kveld. KL 19.00 så brakar det laust Fosshaugane Campus i kveld.

Håvard Mjelleli,Stian Sælid Njøs,Gøran Wigum,Henrik Sollvoll Navarsete, Eirik Kristoffersen,Steffen Olsen, Joar Robøle Hoberg, Ørjan Hippe Sørflaten, Karsten Bjelde,Bakary Traore og Mathias Flo.
Emil Harloff,Per Eirik Lunde, Kenneth Blomseth Skjerven, Svenn Ove Gjøringbø,Torbjørn Espevik Oddenes.

Sivert Larsson,Nicolai Laberg,Kjetil Karlsen,Fredrik Aspeseter Sørli,Brede Stedje Ylvesåker,Ole Gunnar Bukve Kjødnes, Aafedt Bukve,Johnny Aspeseter Hagen,Marius Loftheim,Christian Stedje,Joachim Furuset.
På benken:
Terje Kvam Øvstetun,Abdul Wahau Abbas, Anders Lereng,Simen Heggheim Mannsverk.

Førsteomgang:
Det er Årdal som skal sparke i gang oppgjeret her i kveld på Fosshaugane Campus. I dagens Fjøra tropp så finner vi ein debutant Ørjan Hippe Sørflaten som har gått på lån til Fjøra frå Sogndal.
Det er smått det som skjer her utpå i kveld til no det er ikkje dei store sjansa i grunn. Kampen treng eit mål for å ta heilt fyr her utpå matta. Omgangen så langt har vært tafatt er sikkert prega av vær og høge skuldrer her utpå i kveld.
Laga går til pause ved stillinga 0-0.

Andreomgang:
Fjøra som skal ta avspark denne omgangen, den er ikkje mange minuttane  gammal då Mathias Flo får ballen på 25 meter og klinkar til ein kan berre høyre suset av ballen når den reise inn i nettmaskane til Årdal buret. 1-0 til Fjøra målet kom i det 54 minuttet, scora av Mathias Flo.
Frispark til Fjøra blir ikkje det store ut av det.
Kenneth Skjerven treff bakary som svarer med ein flott markkrypar som finn Mathias Flo som setter den inn i målet på åpne kasse. 2-0 målet kom i det 74 minuttet,scora av Mathias Flo.
4 minutt seinare så kjem det ei vakker kontring for Fjøra. Ørjan Hippe Sørflaten som debuterar for Fjøra i kveld driblar seg forbi forsvarar og sett den inni målet til Årdal. 3-0 målet kom i det 78 minuttet,scora av Ørjan Hippe Sørflaten.
Frispark til Årdal det blir tatt og Håvard Mjelleli ser ut som å ha god kontroll på den men så blir ballen tatt av vinden og reiser inn i målet til Fjøra. 3-1 Målet kom i det 84 minuttet og vart scora av Christian Stedje.
Slutt og Fjøra tar seg vidare til 1 runde av cupen ved stillinga 3-1. Måla vart scora av 2*Mathias Flo og debutant Ørjan Hippe Sørflaten.