Fortjent Münster-seier mot Cottbus

96

(Preußen Münster – Energie Cottbus 3-0) Etter tre strake tap har Preußen Münster vunnet igjen. To tidlige scoringer var avgjørende for hjemmelagets fortjente seier mot Energie Cottbus.

Martin Kobylanski scoret to mål før det hadde gått ti minutter. Først scoret han etter Rufat Dadashovs innkast. Fem minutter senere måtte Kobylanski bare treffe åpent mål etter Tobias Rühles pasning.

Deretter kreerte begge lag først og fremst halvsjanser. Mens Cottbus var for upresise i angrepsspillet, klarte ikke Münster å utnytte overgangene optimalt. Den eneste gode sjansen før pausen hadde Marc Stein som bommet på mål med en heading.

I andre omgang tok det på nytt ikke lang tid før Münster scoret igjen. Kobylanskis frispark headet Jannik Borgmann i nettmaskene sju minutter etter pausen.

Til tross for resultatet gav Cottbus ikke opp og kom til noen muligheter, men klarte ikke å score. Münster forsvarte seg stort sett smart.

Fire minutter før slutt fikk Münsters fortjente seier en bismak. Kapteinen Simon Scherder fikk sitt andre gule kort etter en sen takling.

Etter seieren har Münster nå tolv poeng, tre mer enn Cottbus. Cottbus, som startet sesongen med to seiere, har ikke vunnet en seriekamp siden andre runde.