Frankfurt-fans protesterte mot mandagskampen: Baller ble kastet ut på banen

333

Eintracht Frankfurt og RB Leipzig spilte kamp mandag, men kampen vil bli husket for mye mer enn kampen på banen

Kampen mellom Frankfurt og RB Leipzig ble spilt på en mandag. Det kjenner vi også til fra Eliteserien, men ingen har gått så langt som Frankfurts-fansen gjorde i kveld da de valgte å protestere mot mandagskampen.

I kampen mellom Frankfurt og RB Leipzig, valgte Frankfurt-fansen å gjennomføre en protest like før pause i kampen.  Hvor tennisballer og toalettpapir ble kastet inn på banen. Dommeren valgte å avbryte kampen med det samme for å klargjøre banen.

Kampen ble imidlertid gjenopptatt, og før protester fra Frankfurts-fansen startet, var det mye hell. De tre målene hadde blitt scoret, og kampens første mål kom fra RB Leipzig. Etter 13 minutter var Jean-Kevin Augustins frempå å satte inn 0-1. Imidlertid varte det bare i 13 minutter før Frankfurt var foran, først på mål vedTimothy Chandler og deretter mål av Kevin Prince Boateng.