Frankrike starter oppkjøringen til fotball-VM med seier over Irland

207

Didier Deschamps disipler var det klart beste laget da de slo Irland med 2-0 i VM-oppkjøringen til VM i Russland. Etter mål av Olivier Giroud og Nabil Fekir scoret de to målene.

Frankrike hadde ingen problemer med å slå Irland hjemme på Stade de France i går kveld. Når dem startet VM-oppladningen mot sommerens Verdenmesterskap i Russland.  Franskmennene dominerte kampen fra start til slutt, men scoringen lot vente på seg, men fem minutter før pause kom målet for vertene. Etter et hjørnespark fikk Oliver Giroud pirket ballen over strekken.

To minutter før pause kom Liverpool-linkede Fekir til 2-0 da han elegant dro seg fri inne i feltet i treningskampen mot Irland. Skuddet med høyrefoten ble i utgangspunktet reddet av Colin Doyle, men den irske målvakten fikk bare slått ballen opp i lufta, før den spratt inn i mål.

Til tross for at vertene burde ha scoret flere mål i kampen, ble det med 2-0 til VM-klare Frankrike. Det virker som Frankrike er i rute til mesterskapet i Russland. Frankrike møter før VM Italia og USA. Frankrike er i gruppe med Australia, Peru og Danmark. Frankrike møter Australia i første kamp den 16. juni.