Fredrikstad fortsetter uten å tape

498

Det var en kjedelig kamp på Ranheim stadion i kveld da Ranheim tok i mot Fredrikstad til dyst, begge lag byttet på å styre kampen men var tannløse foran målet og dermed ble det ingen avgjørelse i kampen.

Det var Fredrikstad som startet kampen best, men Ranheim tok litt over kampen og styrte kampen i deler av første omgang i Trondheim. Etter 5 minutter får Ranheim frispark i god posisjon fra ca 25 meter, Robert Stene gjør seg klar og skyter men ballen går rett inn til FFKs keeper Håvar Jensen. To minutter senere er det FFK som er frempå, Mats Andre Kaland får innkast og kaster langt inn i feltet og treffer Håvard Åsheim som får skutt, men han skyter rett på keeper. Ballen ender hos Kapidzic som surrer den bort og ballen blir tilslutt klarert unna.

Etter 10 minutter er Kaland frempå igjen og kommer seg løs på høyrekanten, Kaland får lagt inn men Kapidzic får ikke styrt headingen mot mål. Ballen blir klarert til innkast som blir kastet langt inn, men nok en gang er Ranheim på og får klarert unna. Etter 17 minutter får Ranheim en kjempesjanse til å sette ballen i mål og ta ledelsen i Trondheim, Robert Stene kommer fremover og snapper opp en feilpasning fra Fredrikstads side, han snapper den opp på ca 17 meter og får også til å skyte derifra, Håvar Jensen er med på notene og får reddet unna.

Etter 23 minutter kommer Ranheim på en kontring 4 mot 4, men Ranheimspilleren som kommer fremover er for het i angrepet og legger ballen for tidlig inn, og ballen går via stolpen og ut til 5 meter for Fredrikstads keeper. Etter 29 minutter blir Håvard Åsheim spilt fremover av Karoliussen, han spiller ballen videre til Kaland som prøver seg på et innlegg som dessverre går over målet til Even Barli i Ranheim målet.  Kampen bølger frem og tilbake med to lag som prøver og prøver men får det ikke til, det blir 0 – 0 som blir pauseresultatet.

Ingen avgjørelse i de neste 45

Heller ikke i andre omgang får vi en avgjørelse på kampen i Trondheim, selv om sjansene er der til å avgjøre kampen er det ingen av lagene som klarer å sette den avgjørende scoringen. Det skal ikke gå lenge før vi får den første ordentlige store sjansen i andre omgang. Etter 49 minutter får Stene og Ranheim frispark etter at Stene ble felt i et angrep. Robert Stene gjør seg klar og får lagt inn, inne i feltet venter Reginiussen som prøver seg på et skudd men keeper Jensen er med på notene og får slått til corner. Den corneren blir slått unna til en ny corner og Ranheim får to corneren til før FFK får klarert unna ballen. Etter 60 minutter er Fredrikstad frempå, Mats Andre Kaland kommer fremover og hælsparker ballen mot en Fredrikstadspiller som dessverre går i offside.

Etter 63 minutter er Are Tronseth uheldig og mister ballen, Håvar Åsheim er våken og fosser fremover mot Ranheim sitt mål og forsvar, dessverre er Aleksander Foosnæs med på notene og får ryddet unna. Etter 70 minutter er det Ludvig Begby som kommer fremover, han legger inn og finner Åsheim på ca 11 meter som i stedet for å skyte prøver å få ballen bedre til rette, også her henger Ranheim forsvaret med og får ryddet unna.

Etter 77 minutter er det FFK som har sin største sjanse til å avgjøre kampen, Ludvig Begby får ballen på venstrekanten og legger inn, inne i boksen finner han Kapidzic som får headet ballen mot mål, men Barli er med på notene og får reddet unna. Etter 87 minutter er det Fillip Westgaard som prøver å spiller fri Benmoussa på venstrekanten, men Benmoussa er uheldig og mister ballen over dødlinja. Kampen ebber ut med at Ranheim får en corner som klareres, Kaland som prøver seg på nok et innlegg som går utenfor stolpen til Barli, Kristian Brix som sparker av skoen til Mads Reginiussen og gir Ranheim frispark i god posisjon, men som Håvar Jensen plukker enkelt.

Dermed ebber kampen ut 0 – 0, Fredrikstad fortsetter rekken sin uten å tape og plukker viktige poeng i bunnstriden. Men det spørs om det er nok for kravstore FFKsupportere som venter seg tre poeng, bedre spill og mer sjanser til å avgjøre kampene.

Fredrikstad stilte med disse i 4 – 3 – 3 formasjonen sin: