Går mot exit for Carlo Ancelotti i Bayern München

232
Carlo Ancelotti skal ha blitt tilbud den ledige landslagsjobben for Italia. Foto: DPA

Det virker som det går mot exit for Carlo Ancelotti i Bayern München. Han kan nemlig bli erstattet av Julian Nagelsmann.

Tidligere denne måneden kom det en uttalelse fra ex Bayern München-spiller Mario Basler, at Carlo Ancelottis tid i den tyske storklubben kan være over- flere hevder de kan allerede skje i Januar.

- Annonse -

– Jeg har blitt fortalt at Ancelotti har signert for en kinesisk klubb, fortalte Basler, som spilte for Bayern mellom 1996 og 1999.

Ifølge engelske The Independent, planer den tyske storklubben et liv uten den italienske ringreven på sidelinjen. Videre skriver avisen at etterfølgeren kan bli Håvard Nordtveits trener i TSG Hoffenheim Julian Nagelsmann. Nagelsmann som kun er 30 år gammel, og er beskrevet som et av de største trenertalentene i Tyskland. Nagelsmann som forrige sesong sendte laget ut til en kvalifisering til UEFA Champions League hvor det ble tap mot Liverpool i siste hinder til gruppespillet. Noe som gjør at klubben må ta til takke med Europa League denne sesongen.

Kommentarer

kommentarer