Går mot et tøft juleprogram

107
Louis van Gaal
Louis van Gaal. Foto: Wikimedia

Går mot et tøft juleprogram

Desember er den tøffeste måneden i Premier League, og Manchester United risikerer å gå inn i et beinhardt juleprogram med en lang skadeliste. Det skaper hodebry for en hardt presset Louis van Gaal.

I tillegg ble den tyske midtbanedirigenten Bastian Schweinsteiger torsdag utestengt for voldelig oppførsel. Det gjør at tyskeren må stå over Uniteds tre neste kamper, som er mot Bournemouth (borte), Norwich (hjemme) og Stoke (borte), før han da er tilbake til kampen mot Chelsea på Old Trafford 28.desember.

Matteo Darmian, Chris Smalling, Morgan Schneiderlin, Marcos Rojo, Wayne Rooney, Ander Herrera, Phil Jones, Antonio Valencia og Luke Shaw utgjør den lange skadelisten for Red Devils. Noen av disse er muligens tilbake til lørdagens kamp mot Bournemouth, hvis ikke kan dette bli Louis van Gaals elleve utvalgte mot eventyrklubben fra sørkysten:

David de Gea; Guillermo Varela, Patrick McNair, Daley Blind, Cameron Bortwick Jackson; Michael Carrick, Marouane Fellaini; Jesse Lingard, Juan Mata, Memphis Depay; Anthony Martial.

- Annonse -

Den 22 år gamle høyrebacken Guillermo Varela fikk, etter et godt innhopp mot West Ham forrige helg starte onsdagens kamp mot Wolfsburg, da United tapte 3-2 og røk ut av Champions League.

En annen ung og lite merittert spiller, Cameron Bortwick-Jackson, kom inn for en skadet Matteo Darmian like før pause. 18-åringen hadde tidligere kun et lite innhopp i Premier League for førstelaget.

Om ikke Matteo Darmian, Phil Jones eller Chris Smalling er spilleklar til helga, er sannsynligheten stor for at disse to vil bekle hver sin back i bortekampen på Dean Court.

Om ikke en eneste spiller fra skadelisten er klar for en plass på benken heller, kan man forvente å se navn som Marcus Rashford, Axel Tuanzebe og Sean Goss på innbytterbenken. Spillere enkelte United-fans sikkert aldri har hørt om, på lik linje med at noen aldri hadde hørt om Varela eller Borthwick-Jackson, da de nylig ble kastet rett ut på den store scenen.

Skadelisten skaper med andre ord svært store problemer for Manchester United og Louis van Gaal. Nederlenderen har kvittet seg med mange spillere under sin tid på Old Trafford, og nå risikerer han å gå inn i den tøffeste perioden i året med en svært tynnslitt spillertropp.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -