194
Molde FK
Molde logo

Molde 3 – Træff 2 4-1

Molde 3 fra 5. divisjon spilte sesongoppkjøringens siste treningskamp på Aker Stadion onsdag kveld og slo Træff 2 fra 4. divisjon tilsynelatende komfortabelt 4-1 etter blant annet en svært pen hat-trick fra Jim Henriksen.

Trener Christian Blindheim Børve har hatt god tid på å forme laget etter eget ønske, og det var svært tydelig under kampen. Laget hans startet en smule famlende, men etter hvert klarte de å holde ballen i laget, og forsøkte etter beste evne å spille seg ut bakfra istedetfor å bare klarere ut i ingenting. Det resulterte stort sett i at laget sakte men sikkert klarte å spille seg fremover i banen, men det var også en direkte årsak i kampens ene baklengsmål da høyrebacken spilte en svært løs ball mot keeper. Spissen på Træff 2 snappet ballen opp, rundet keeper og satte ballen enkelt i mål.

Bortsett fra dette ene målet hadde ikke Træff 2 altfor mange sjanser, og Molde 3 vant ganske fortjent. Det hele startet etter 17 minutter da Molde 3 fikk en riktig idømt straffe. Jim Henriksen ble tatt etter å ha blitt spilt gjennom og tok også straffen selv. Han satte ballen til sin venstre med såpass mye kraft at keeper var omtrent sjanseløs.

Træff 2 utlignerer etter nevnte forsvarstabben allerede 4 minutter senere, men etter dette var det stort sett Molde 3 som styrte kampen.

Igjen scorer Jim Henriksen i det 28 minutt og denne gang er det etter svært godt angrepsspill av hjemmelaget. Midtbanespiller Sindre Loug slår en god pasning gjennom til spiss Jim Henriksen og han setter ballen lavt forbi Træff 2 keeperen.

I andre omgang tar det ikke mer enn to minutter før Jim Henriksen igjen er på farten og blir spilt gjennom av Adrian Johansen. Denne gangen oppdager han at keeper er på halvdistanse og velger å lobbe over ham. Igjen er avslutningen god og hat-tricken er komplett.

Molde 3 setter spikeren i kista i det 70 minutt da Martin Olaussen stanger inn en corner fra venstre.

Etter dette skjer det lite og Molde 3 vinner kampen fortjent selv om de kanskje var en smule effektive. En svært god siste gjennomkjøring av Molde 3 som Christian Blindheim Børve kan være meget fornøyd med.