Getafe er tilbake i La Liga

159

Getafe er tilbake blant de beste klubbene i Spania. Det ble klar etter dem slo Tenerife sammenlagt 3-2 i Play-off, til retten om spill i La Liga neste sesong.

Getafe er tilbake i La Liga etter sammenlagt seier i retten om å spille i La Liga neste sesong mot Tenerife. Første kamp mellom disse to lagene ble spilt på Kanariøyene hvor hjemmelaget vant 1-0, da var gjestene nødt til å score mål i returoppgjøret, om de hadde lyst til å returnere til La Liga etter bare en sesong i  Segunda División.

Det var også noe klubben fra Getafe, tydeligvis var svært lysten på. For bare etter tolv minutter i hjemmekampen ledet de 2-0 over gjestene fra Kanariøyene, ved pause sto det 3-1 til Getafe. Som også holdt seg gjennom hele andre omgangen, noe som betyr at Getafe vinner 3-2 sammenlagt. Getafe er dermed  klar for La Liga 2017/18 sesongen.