Glimt tilbake med seier over Lillestrøm

148
Bodø/Glimt seiret i snøkaoset oppi Bodø. Her fra kampen mellom lagene på Årasen for neon år tilbake. Foto: Youtube

Forrige sesongs toppscorer i OBOS-ligaen Kristian Fardal Opseth var tilbake med to scoringer i Eliteserien når Bodø/Glimt seiret snøkaoset på Aspmyra.

Kampen ble utsatt i nærmere 30 minutter som følge av snøværet som la oppå kunstgressbanen.Tett snødrev fra kampstart gjorde at banen i Bodø utviklet seg til å ikke kunne spilles fotball på. 15 minutter ut i første omgangen sendte dommeren spillerne i garderoben, fordi det var alt for mye snø på banen.

Når kampen startet varte det ikke lenge før Kristian Fardal Opseth beviste at han kan å score på det øverste nivået i Norsk fotball, forrige sesongs toppscorer i OBOS-ligaen var pissen var frampå etter 23 minutter da han fikk ballen inne i feltet og sendte hjemmefansen til himmels da han satte den i nota til 1-0.

Noen minutter ut i den andre omgangen var det LSKs nykommer Thomas Lehne Olsen som presenterte seg for de tilreisende fra Lillestrøm. Satte inn 1-1 på et innøvd dødballtrekk. Både Glimt og Lillestrøm hadde muligheter til å ta ledelsen etter utligningen, men ledermålet skulle la vente på seg helt til det 80. minuttet. Da steg hjemmelagets midtstopper Brede Moe til værs og skallet inn 2-1, tre minutter før fulltid sørget Opseth for 3-1 og hans andre mål for dagen.