Gruppe C: Dansk nedtur mot «Soccerroos» – klarte bare uavgjort

63
Danmark klarte bare uavgjort mot Australia. Nå blir det skjebnekamp mot Frankrike. Foto: (Twitter.com/@foot365)

Åge Hareides menn spilte 1-1 mot Australia. Danskene startet ut i fyr og flamme, mot Australia.

Allerede før fem minutter var spilt, hadde begge lag to enorme sjanser. Begge sjansene kom etter hjørnespark, men ingen av de to sjansen resulterte i mål. Danmark åpnet friskt mot Australia, etter at danskenes storestjerne Christian Eriksen ga danskene en drømme start på oppgjøret mellom

Danmark og Australia, på en flott halvvolley – En lang ball ble slått inn i Australias sekstenmeter. Danskenes midtspiss, Nicolai Jørgensen tok ned ballen på elegant vis, før han dyttet den videre til Christian Eriksen.

- Annonse -

Den gode starten fortsatte for danskerne som dominert spillet gjennom de første 15 minuttene. Lasse Schöne fant seg i rollen som «midtbanestrateg,» for danskene og spredde flere gode pasninger fremover til de offensive spillerne. Uten at det førte til allverden av sjanser. 23 minutter ut i kampen fikk Nicolai Jørgensen en god mulighet til å sende de «hvite og røde,» i ledelsen, etter et utmerket innlegg fra Henrik Dalsgaard endte på pannen til den danske angriperen, men han fikk den ikke i målet.

I kampen mot Peru, ble også danskene offer for VAR, og det ble dem også i dagens kamp. Sju minutter før pause, skulle VAR komme i fokus igjen. Yussuf Poulsen som lagde straffe mot Peru – også denne gangen var Red Bull Leipzig-spilleren syndebukken. Mile Jedinak var sikker fra ellevemeteren. Poulsen fikk også gult kort, og må dermed stå over kampen mot Frankrike. Få minutter senere var danskene nære ved å ta ledelsen igjen. Men lagene gikk til pause på 1-1.

Danskene startet klart best i andre omgangen, og den første sjansen kommer etter 51 minutter. Lasse Schöne spilte vakkert igjennom Yussuf Poulsen fri ute på kanten. Som sendte ballen inn mot Pione Sisto – dansken smelte til og sendte en kanonkule inn i feltet til Australia, som riktignok ble blokkert av en australsk-forsvarer. Australerne hang bedre med i andre omgangen, hvor dem skapte flere sjanser en danskene klarte.

Imidlertid viste Simon Kjær flott spill i flere situasjoner, og han plaget de offensive-spillerne til Australia. Nok engang var danskenes målvakt Kasper Schmeichel spilte nok en god kamp i målet til Danmark. Hvor han holdt danskene inne i kampen. Kampen rente ut og resultatet ble 1-1.

Kommentarer

kommentarer