Gruppe G – Roma seier og Real Madrid overkjøring!

305
Real Madrid logo

Roma gjør rett i strupen på CSKA Moskva og får et hjørnespark etter kun 3 minutter. På den oppfølgende corneren så legger Lorenzo Pellegrini inn et perfekt innlegg til Kostas Manolas som header den i mål.
Mario Fernandes må ut etter kun 9 minutter. Det var et stort tap for CSKA Moskva. Etter pausen så scorer CSKA Moskva etter et nydelig forspill av Ilzat Akhmetov, og islendingen Arnor Sigurdsson setter den ned i det høyrehjørnet. En annen islending er involvert kun 6 minutter etterpå, når Hordur Magnusson får masjordre etter sitt andre gule kort. Vondt blir til verre til CSKA Moskva når Lorenzo Pellegrini banker ballen i nette ned i det venstre hjørnet. Edin Dzeko med en fin assist på det målet. Kampen ender 1-2 til AS Roma

CSKA Moskva – AS Roma

0 – 1 Kostas Manolas (Lorenzo Pellegrini)

Juan Jesus (Inn i 88. minutt)

Real Madrid hadde forventet en lekestue i Tsjekkia, og det skjedde. Etter 21 minutter så går Karim Benzema på et soloraid, og soloraiden ender med mål. Han setter den midt i mål. Ales Hruska er sjanseløs på den avslutningen. Kun 2 minutter etter så får Real Madrid en corner. Toni Kroos svinger corneren inn. Der er giganten Casemiro og header den kontant i det venstre hjørnet. I det 37 minutt så sitter den igjen for Real Madrid. Gareth Bale styrer et innlegg videre og inn i feltet. Der er Karim Benzema som setter sitt andre mål kvelden. Etter 40 minutter så er rollene snudd. Karim Benzema legger ned til Gareth Bale som setter den i kassa. Det blir 4-0 til pause, og endelig kan Vikoria Plzen ta en pause. Målfesten fortsetter i andre omgang. I det 71. minutt så får Toni Kroos en kjempepasning av unggutten Junior Vinicius. Toni Kroos chipper ballen over Ales Hruska og scorer. Kampen ender 5-0 til Real Madrid. Dette betyr at Viktoria Plzen sitt håp for videre Champions League spill er over. De har fortsatt sjans for å gå videre til Europa League.