Hareide vil ha denne mannen som sin erstatter i Malmø

237
Åge Hareide
Åge Hareide. Foto: Wikimedia

Hareide vil ha denne mannen som sin erstatter i Malmø

Ryktene er mange om hvem som blir Åge Hareide sin erstatter i Malmø. Men Hareide peker på en spesiell mann som sin erstatter. Han mener at Malmø bør satse på sin egen sportssjef, Daniel Andersson.

Kasper Hjulmand, Pep Clotet Ruiz, Janne Andersson og Graham Potter er bare noen av trenerne som er koblet til den ledige jobben i Malmø.

Åge Hareide ser derimot på den ledige jobben som perfekt for Daniel Andersson, om ikke nå så iallefall på et senere tidspunkt.

Daniel Andersson Rickard Norling
Daniel Andersson (Til venstre) som tidligere var assistenttrener for Rickard Norling i Malmø

 

- Annonse -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Jeg har sagt det til han, at det er veien for han å gå. Han må ned på treningsfeltet fordi han har øyne for fotball og en veldig skarp fotballhjerne. Når han blir like gammel som meg, så kan han sette seg ned på et kontor, men nå må han ned på banen sier Hareide til den svenske avisen Kvällsposten.

Daniel Andersson har tidligere fortalt om at han ikke kom inn på den siste trenerutdanningen til det svenske fotballforbundet og den er et krav for å trene et lag i Allsvenskan.

– Det blir helt feil. Det er så ille at det svenske fotballforbundet burde skamme seg. Her har de en profilert mann som har vært en solid brikke i det svenske landslaget og utenlandsproff. Han kan bidra på trenersiden i Sverige når han vil det. Han har vært assistenttrener, men ikke akkurat nå. Derimot er han sportssjef og har hatt et veldig tett samarbeid med treneren i Malmø, fortsetter Hareide til Kvällsposten.

– Svensk fotball må tenke litt. Unge krefter med mye kunnskap og som vil satse på dette tøffe yrket må få sjansen avslutter Hareide.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -