Henderson mot ny kontrakt

121

Henderson mot ny kontrakt

 

Midtbanespilleren får millionlønn for nye sesonger på Anfield.

Det skal være snakk om en femårskontrakt ut 2020-sesongen og lønnen skal ligge på rundt 100.000 pund skal vi tro britiske The Telegraph. Det har lenge vært usikkerhet om fremtiden rundt både nevnte Henderson og hans lagkamerat Raheem Sterling. Nå ser det ut som Liverpool-fansen i alle fall kan slappe litt mer av, da hvertfall èn av dem ser ut til å binde seg til flere år på Anfield.

Henderson, med en fortid i Sunderland, hadde en treg start på Anfield og ble ofte stemplet som en flopp og et bomkjøp av medier og fans. De to siste sesongene har imidlertid motbevist alt. Manager Brendan Rodgers har fått maksimalt ut av det som er favoritten til å bli Liverpool’s nye kaptein etter Steven Gerrard.

- Annonse -

Henderson har spilt seg til fast plass på det engelske landslaget og har denne sesongen levert 6 scoringer og 8 målgivende pasninger på 31 kamper for Merseyside-klubben.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -