Heynckes: Thiagos skadet er ikke alvorlig

108

Thiago skadet seg i Bayerns 3-1 seier over Besiktas onsdag kveld, men trener Jupp Heynckes, er overbevist om at det ikke er noe alvorlig.

Thaigo startet kampen for gjestene fra München i kampen mot Besiktas.  Han måtte imidlertid forlatte banen i det 34 minuttet da han ble skadet. Men klubbens hovedtrener Jupp Heynckes hevder det ikke er noe alvorlig skadet.

– Thiago følte han hadde smerter i foten, men vi må vente og se etter undersøkelsen i morgen, men jeg tror ikke det er alvorlig, sier Heynckes til Bayerns nettsted.

Thiago scoret likevel før han ble skadet. Han sendte tyskerne opp i ledelsen etter 18 minutter spilt.