Historisk god start for Barcelona

132
Barcelona tapte
Barcelona logo

Barcelona vant igår den 4. serierunden i Spania med 0-5 seier borte mot Levante. Kampen igår ble aldri riktig spennende, til pause ledet Barcelona 2-0 etter scoringer av Neymar (assist Messi) og Rakitic mens Levante var redusert til 10 mann. 2.omgangen vant Barcelona 3-0 etter scoringer av Ramirez (assist Messi) , Pedro (assist Alba) og Messi. 5 scoringer fra 5 spillere altså, meget sterkt av Barcelona selv om motstanden ble litt i letteste laget i denne kampen.

Hvis vi da ser på Barcelona i serien etter 4 kamper ser det slik ut:
Barcelona 4-0-0 11-0 12p

4/4 seire, 11 mål scoret, ingen sluppet inn- og legger vi til 1-0 kampen mot Apoel i Champions League gruppespillet er rekken utvidet til 5/5 og 12-0 i målforskjell. En bedre start på sesongen har Barcelona aldri hatt-og ikke noe annet lag heller såvidt jeg kan finne statistikk på i Spania ihvertfall.

Det er jo noe å tenke på når vi vet at Barcelona har Luis Suarez i bakhånd, nå er det bare en måned igjen av suspensjonen hans, og med Messi i assisthumør (4 assist på 4 kamper sålangt) med Neymar og Suarez på siene sine med ham selv i en 10-er rolle litt bak de to i midten…åjåjåj!!!

Foreløpig har ikke alle de store rivalene om gullet i Spania denne sesongen hatt en like god start:
Barcelona 4-0-0 12p
Atletico Madrid 2-2-0 8p
Real Madrid 2-1-1 7p

I en liga hvor vinnerlaget gjerne ikke har mer enn 6-8 poengtap gjennom en hel sesong er det nok fint for Barcelonafansen å se at begge de antatte hovedmotstanderne allerede har snublet et par ganger….