Indre Østland 3.div, avd.9: Målrikt og rødt kort på overtid på Gjøvik for Eidsvold TF

598

SK_Gjøvik_Lyn     Eidsvold TF logo

Gjøvik/Lyn2 – Eidsvold TF 2-5 (2-2)

Hjemmelaget åpnet sesongen med 2-0 tap borte mot Strindheim TF2 forrige helg, mens Eidsvold TF vant 1-0 hjemme mot Raufoss2.

Det var bortelaget som åpnet mål-kalaset når Stian Teksum finner nettmaskene etter 8 min. Men Gjøvik/Lyn2 utligner etter 18 min ved spiller Lars Valvatne Kveseth, og 8 minutter senere, scorer Øyvind Ranheim Henriksveen for hjemmelaget, og kampen er snudd. Minuttet før pause, blir Eiven Hølmo Solberg revet ned innenfor 16-meteren, og scorer selv på straffesparket, og lagene går til pause på stillingen 2-2. Eidsvold Turns trener, Jon Audun Slaatsveen, syntes dette var en dårlig 1.omg, der tempoet var ganske labert.

I pausen setter bortelaget inn Martin Trøen, som skulle vises seg var et smart valg. Etter 70 min, blir han spilt alene igjennom etter en flott pasning av Kolbjørnsrud, og gjør ingen feil alene med keeper Patrick Furuseth Nilsen hos Gjøvik/Lyn2, det står 2-3.

Minuttet etter (!) blir han nok en gang spilt fri, denne gangen av Teksum, og scorer sitt andre mål for kvelden, og Eidsvold TF leder 4-2.

Piotr Gawecki setter sluttresultatet til 5-2 med et langskudd i kampens siste minutt.

Tomålsscorer Martin Trøen blir utvist på overtid etter å ha fått sitt andre gule kort, og må dermed stå over neste kamp som er mot Lillehammer. Flere på bortelaget fikk også gult kort i 2.omg: Kristoffer Trandum Nordlie i det 56 min, Henrik Ulseth i det 68 min, og Jon Erik Økland minuttet etter.

For hjemmelaget Gjøvik/Lyn2 havner Mohamed Abdullahi i dommerens bok med sitt gule kort i det 29.min, og Gard Simenstad i det 69.min.

Kampfakta Gjøvik/Lyn2 – Eidsvold TF:

Gjøvik/Lyn2 lag: Patrick Furuseth Nilsen – Simen Schjerve Giæver – Bjørnar Tuveng – Øyvind Ranheim Henriksveen – Joakim Søbye – Mikkel Rasch (Ådne Skogsbakken fra 86 min) – Mohamed Abdullahi – Jonas Dalby (Andreas Finsveen Kleppe fra 19 min) – Prince Ntabwe Kabeya – Gard Simenstad – Lars Valvatne Kveseth (Jan Kristian Frydenlund Fremstad fra 86 min)

Eidsvold TFs lag: Peter Rusina – Robin Edvardsen – Henrik Ulseth – Johan Kolbjørnsrud – Truong Quoc Van Tran – Tomas Skaret Halvorsen – Jon Erik Økland (Sondre Rustad Rudi fra 83 min) – Stian Teksum (Joakim Andre K.Madsen fra 79 min) – Kristoffer Trandum Nordlie – Eiven Hølmo Solberg (Martin Wilhelmsen Trøen fra 59 min) – Piotr Gawecki

Mål for Gjøvik/Lyn2: Lars Valvatne Kveseth 18 min, Øyvind Ranheim Henriksveen 26 min

Mål for Eidsvold TF: Stian Teksum 8min, Eiven Hølmo Solberg 43 min, Martin Wilhelmsen Trøen 70,71 min, Piotr Gawecki 90 min

Antall tilskuere på Vardal ipk kunstgress: 25

Dato: Mandag 18.april 2016

Dommer: Jonas Fuglum Hovden, Storhamar Fotball

Eidsvold TF ligger på 3.plass med full pott og 6 poeng, mens Gjøvik/Lyn2 ligger sist med 0 poeng