Indre Østland 3.div, avd. 9: Resultater og kampfakta 6.serierunde

Eidsvold TF logo  sverresborg fotball logo   heimdal fotball logo  redalen fotball logo

Resultater 6.serierunde:

14/5 Trygg/Lade – Lillehammer 0-0

14/5 Redalen – Heimdal 4-1

Heimdals spiller, Ebenezer Surpise Quenah, fikk rødt kort i det 71 min etter 2 gule. Redalen fortsetter å imponere hjemme, og står nå med 2 seirer og èn uavgjort.

14/5 Ottestad – Sverresborg 2-2 (O: Teigland 35, Sæbø Dybvad 42/S: Tømmerdal Frøner 45, Fjærtoft-Andersen 72)

Jonas Tømmerdal Frøner hos Sverresborg, fikk inn en ny fulltreffer, og har nå scoret 7 mål så langt på 6 kamper. Ottestad har 3 uavgjorte kamper hjemme av 3 mulige.

14/5 Faaberg . Eidsvold TF 0-6 (E: Wilhelmsen Trøen 35,54,60,70 str,81 str, Økland 47)

Kampens store spiller, var 5-målsscorer Martin Wilhelmsen Trøen for Eidsvold TF. Trøen er nok bokført med 11 mål etter 6 kamper, men selv har han spilt 5 kamper grunnet en kamps karantene etter sitt røde kort i kampen mot Gjøvik/Lyn2. Hjemmelagets spiller, Martin Bakkeli Nerland, fikk rødt kort etter 67 min og får èn kamps karantene. Eidsvold TF har full pott og 18 poeng, og leder serien 4 poeng foran Sverresborg. Bortelaget ledet 1-0 ved pause, og tok ledelsen ved dagens mann, Wilhelmsen Trøen. Et ekte hattrick ble det fra det 54.min til 81.min, da han scoret 4 av sine 5 mål. Trøen har som mål å score 30 mål denne sesongen. Han har aldri scoret 5 mål i en kamp som seniorspiller. Eidsvold TF skal ha hjemmekamp mot bunnlaget Alvdal i neste serierunde, så spørsmålet er om hvor mange mål blir det på nevnte Wilhelmsen Trøen? Svaret får vi lørdag 21.mai.

15/5 HamKam2 – Kattem 6-0 (Pedersen Aasand 23, Leliuga 55, Solberg 60,61,72, Arnås Jødahl 89)

Hjemmelagets Sebastian Solberg, kom inn etter 46 min, og scoret ekte hattrick i løpet av 12 min!

16/5 Alvdal – Strindheim TF2 2-0 (Ryen Smevold 32,42)

Strindheim TF2 står med 3 tap og 0 poeng på bortebane, og ligger sist på tabellen med sine 4 poeng. Alvdal fikk sin første seier for sesongen!

18/5 Raufoss2 – Gjøvik/Lyn2 1-1 (R: Bergstedt Lysvoll 85 str/GL: Ahmed Hassan 16)

Bortelaget scoret i 1.omg, men det var Raufoss2 som styrte hele omgangen. Hadde ballen og sjansene, men fikk ikke nettsus. Lars Johan Kollshaugen hadde en stor sjanse med en suser av et skudd, men dessverre blokkerte lagkameraten Ole Thomas Skogli skuddet, som ellers hadde gått i mål. Raufoss2 gjorde 3 bytter i pausen. Innbytter Håvard Lysvoll fikk en dytt i ryggen etter 85 min, dommeren blåste straffe og Lysvoll selv tok straffen og det ble poengdeling i «derbyet» på Raufoss. Bortelaget kom på noen farlige visitter mot slutten av kampen, men kom ikke nærmere enn et par baller i nettveggen. Jørgen Ninive Pettersen fikk sin debut i 3.div for Raufoss2.