Iniesta: Jeg har ikke signert en kontraktsforlengelse

134
Andres Iniesta er på vei til Øst-Asia, virker det i alle fall ikke tvil om.

Spanjolen har fortsatt ikke signert under på en kontraktsforlengelse med FC Barcelona.

FC Barcelona kapteinen Andrés Iniesta bekrefter at ham ikke har kommet til enighet med klubben om en kontraktsforlengelse. Tidligere denne måneden hevdet klubbpresidenten Josep Maria Bartomeu, at det var enighet mellom de to partene, noe som gjør at klubben visstnok beholder klubb-legenden på Camp Nou.

Iniesta hevder partene ikke enig

Klubb-legenden hevder på sin side at det ikke er noe nytt, i en uttalelse til  Mundo Deportivo.

- Annonse -

– Min kontrakt med klubben går snart ut, og det har ikke vært noe konstruktive samtaler med klubben. Vi er fremdeles på stede hvil. Mitt eneste ønske er å gi maksimalt og vinne trofeer med klubben.

– Jeg kan ikke kommentere noe annet, når det ikke ligger en avtale på bordet, og når det skjer så skal jeg kommentere saken. Men jeg har ennå ikke tatt noe beslutning om fremtiden min.  Men nå så fokuserer jeg på å prestere på trening og i kamp.

– Om jeg bli eller forlate klubben, vil det aldri være noen form for problemer med Barcelona.

Kommentarer

kommentarer