Italiensk fotballegende: Ronaldo skal vinne FIFA Best Player

83
Cristiano Ronaldo er den mannen som fortjener å vinne årets beste fotballspiller. Det mener Roma-legenden Francesco Totti.

Romas klubblegende Francesco Totti sier at Cristiano Ronaldo fortjener å bli kronet som den beste spilleren av året, foran Barcelonas Lionel Messi og Paris Saint-Germains Neymar.

Totti beskriver trioen som «fotball utlendinger, men insisterer på at den portugisiske stjerne bør vinne på grunn av hans fremragende prestasjoner i løpet av de siste 12 månedene. Ifølge italieneren, er den avgjørende faktoren Ronaldos evne til å lede Real Madrid til både nasjonal og europeisk suksess.

- Annonse -

«Vi snakker om de tre fotball-gudene, (Ronaldo, Messi, Neymar), men jeg tror at Cristiano Ronaldo er foran de to andre. Han har hatt en fantastisk sesong og avgjort mye med sine mål. Han burde vinne FIFA The Best og Balloon D’Or, sier han til FIFA.com.

Når det gjelder årets beste trener, støtter Totti, Zinedine Zidane, prisen.

– Jeg tror Zidane er favoritten for de samme grunnene som Cristiano Ronaldo: han vant alt forrige sesong,» sier Totti, men også nevner utrolig arbeid, hans landsmann Antonio Conte gjorde en god figur i Chelsea og Allegri i Juventus

Kommentarer

kommentarer