James sentral da Bayern slo Schalke

185

(FC Schalke 04 – Bayern München 0-2) Bayern München har vunnet sin fjerde kamp i Bundesliga denne sesongen. Med én scoring og én målgivende var James Rodriguez en avgjørende faktor mot Schalke. Schalke har fortsatt null poeng etter fire kamper.

Det tok kun sju minutter før James sendte Bayern i ledelsen. Kolumbianeren headet Joshua Kimmichs hjørnespark i nettmaskene. I andre omgang ble James felt av Alessandro Schöpf i sekstenmeteren. Robert Lewandowski konverterte det påfølgende straffesparket.

– Vi har sett en veldig god kamp. Laget hadde ingen problemer, men vi burde ha scoret flere mål. Sett under ett var det likevel en bra prestasjon, sa Bayerns trener Niko Kovac til Sky.

Også utenom scoringene var Bayern best og hadde kontroll på kampen. Mot midten av første omgang kom Schalke seg bedre inn i kampen, men det var kun Bayern som var farlige. Lewandowskis heading fløy over tverrliggeren, Ralf Fährmann reddet mesterlig mot James og David Alaba traff tverrliggeren.

Fem minutter etter pausen burde James scoret sitt andre for dagen. Kolumbianeren bommet på åpent mål etter en fin kombinasjon.

Tolv minutter senere økte Lewandowski til 2-0 og avgjorde kampen. Schalke klarte i løpet av hele kampen ikke å kreere en målsjanse, og Bayern kunne forsvare ledelsen uten å bruke for mye krefter.

– Tapsrekken er selvfølgelig ikke bra, det hadde vi forestilt oss annerledes. Men vi ser ikke mye på tabellen. Lagets reaksjon var veldig i orden i dag. Derfor er vi på rett vei, sa Schalkes trener Domenico Tedesco etter kampen.