Juventus økte luken til de nærmeste forfølgerne

156

Juventus slo Atalanta 2-0 i hengekampen i Serie A og er fire poeng foran andreplassen som tilhører Napoli.

Juventus økte forspranget til Napoli etter seieren over Atalanta. Argentineren Gonzalo Higuaín sendte hjemmelaget i føringen etter bare 29 minutter spilt, mens Blaise Matuidi doblet til 2-0 etter 81 minutter.

Like før hadde gjestenes Gianluca Mancini fått sitt andre gule kort i kampen, noe som gjorde at gjestene måtte fullføre kampen med ti mann.

– Vi er i den avgjørende fasen av sesongen,» sa Juventus-treneren Massimiliano Allegri etter kampen. Vi må ta en kamp omgangen- hvor vi fortsatt må samle poeng om vi skal vinne tittelen.

– Atalanta er en knalltøff lag å spille mot, lagene har voldsomt mye ferdigheter i laget, men vi gikk seirende ut av duellen, sa Allegri

Gjestene Atalanta som ligger på åttendeplass i Serie A med sine 41 poeng. Juventus»den gamle dame» leder serie A med sine 74 poeng, det er fire poeng foran Napoli. Når det gjenstår ni serierunder av årets sesong. Kampen som skulle spilles forrige måned, da den ble utsatt på grunn av en snøstorm. Forrige møtet mellom disse var i oktober. Da lagene spilte 2-2 i oktober.