Klopp misfornøyd med Ligacup-exiten

270

Liverpool’s Philippe Coutinho herjet med Leicester i gjennom hele 1. omgang. Så ble brasilianeren byttet ut. Da endret kampbildet seg fullstendig, og gjestene fra Merseyside ble slått ut av den engelske ligacupen.

Jürgen klopp var overhodet ikke en lykkelig mann etter nederlaget mot Leicester i den tredje runden av den engelske ligacupen tirsdag kveld. Hvor tyskeren spesielt var ekstremt misfornøyd med forsvarspillet, hvor gjestene fra Liverpool slipper inn alt for enkle mål, både på corneren og frisparket. De røde fra Liverpool hadde full kontroll på kampen gjennom hele første omgangen, hvor de dominerte spillet og gjorde alt riktig helt frem til hjemmelaget fikk kampens første mål.

Til tross for mange sjanser for Liverpool klarte ikke Jürgen Klopps mannskap å score mål, noe som kostet dem seieren i andre omgangen. Det var spesielt to barndomsfeil i Liverpools forsvaret, som førte til to mål for Leicester City. Som var mer en nok til å slå Merseyside-klubben ut av turneringen i tredje runde.

Klopp var selvfølgelig frustrert etter et skuffende resultat da han snakket med SkySports etter kampen:

– Vi spilte veldig bra fotball gjennom hele første omgangen, hvor vi burde ha scoret tre-fire mål og avgjort kampen. På alle de mulighetene vi hadde. Men det er fotball – en kamp varer i 90 minutter.

–  Det gjør meg kvalm å slippe inn slike mål. I dag var det en corner og et innkast. Jeg er så lei slike mål, sa Klopp.

– Du må være fokusert gjennom hele kampen, de scoret to enkle mål. Ved kampens første mål holder  vi ikke sammen, jeg kan fortsette å si det tusen ganger, eller hva som helst, det er ikke rart at de får målene.

Stoke ute av turneringen

Bristol City har for første gang slått ut to toppserielag på rad i ligacupen etter 2-0 mot Stoke. Famara Diedhiou og Matty Taylor scoret målene som sendte gjestene fra Stoke ut allerede i 3. runde. I forrige runde vant Bristol City borte mot Watford. Burnley forsvant også ut etter straffesparkkonkurranse mot Leeds, mens Joshua King kom inn og ga Bournemouth 1-0-seier over Brighton etter ekstraomganger.

Tottenham tok seg videre etter 1-0 mot Barnsley. Kampen ble ikke TV-produsert, og fansen måtte nøye seg med radiooverføring fra Wembley. Matchvinner ble Dele Alli midtveis i 2. omgang. Crystal Palace fikk en etterlengtet opptur. London-laget er uten både mål og poeng i ligaen, men vant 1-0 hjemme mot Huddersfield etter Bakary Sakos tidlige vinnermål.

West Ham fikk et skikkelig løft med en 3-0 seier mot Bolton. Angelo Ogbonna var frempå allerede etter fire minutter, mens også Diafra Sakho og Arthur Masuaku kom på scoringslisten. Swansea er også videre etter 2-0-seier borte mot Reading.