Krogstad: – Ekstra gøy å legge en demper på festen

Fredrik Krogstad
Fredrik Krogstad. Foto: LSK.no

Rosenborg inviterte Lillestrøm til fest, men gutta fra Romerike viste seg å være en festbrems

På Lerkendal igår viste gamle RBK-helter seg frem i anledning Rosenborgs 100års-jubileum med en showkamp, det så ikke ut til at dagens RBK-spillere hadde latt seg inspisere nevneverdig av det.

Bortsett fra Fredrik Midtsjø sin store sjanse på tampen av 1.omgang så var det ikke mye å skrive hjem om, en svært sjansefattig omgang hvor Lillestrøm hang godt med.

Om ikke Kåre Ingebrigtsen hadde mye å smile av i RBK-garderoben i pausen, så var det nok en dansk landslagssjef ved navn Åge Hareide som kunne glede seg over Rosenborgs 1-0 scoring etter 59. minutter. Mike Jensen skaffer seg rom på midten og slår en strøken pasning ut til sin landsmann Nicklas Bendtner som drar seg innover i banen og banker den i lengste hjørnet. LSK-keeper Arnold Origi er på den, men klarer ikke hindre den i å gå i mål.

Lillestrøm klarer å sette inn en solid sluttspurt og Simen Kind Mikalsen får en kjempemulighet etter 79. minutter. Men det skal gå to minutter til før kanarifuglene virkelig får noe å juble for. Rosenborg-keeper Andre Hansen kløner det til for seg selv på en corner når han skal bokse vekk ballen, istedet havner ballen hos Frode Kippe på bakre som setter inn 1-1 med et hodestøt.

– Vi gjør en veldig god bortekamp, og det er selvsagt ekstra gøy å legge en demper på festen til Rosenborg når trøkket og rammen rundt kampen er såpass stor, sier Fredrik Krogstad til Fotballnerd.no

Lillestrøm sikrer seg et verdifullt poeng på Lerkendal, noe som også er fullt fortjent.