Kyle Walker om Gareth Bale: Bedre enn Haaland

96
Kyle Walker
Kyle Walker er mer imponert over Gareth Bale i 12/13-sesongen enn han er over Erling Braut Haaland. Foto: Steffen Prößdorf

Selv om Kyle Walker deler banen med Erling Haaland, anser han ikke jærbuen som den mest imponerende angriperen han har spilt med. Den æren tilhører Gareth Bale.

Manchester City-forsvarsspilleren Kyle Walker har gjennom karrieren delt banen med et stort antall talentfulle angripere, både på City, Tottenham og på det engelske landslaget.

Likevel er det én spiller som skiller seg spesielt ut for den 33 år gamle forsvarsspilleren.

Og det er hans tidligere lagkamerat fra Spurs, Gareth Bale.

- Annonse -
Gareth Bale fra tiden i Tottenham. Foto: James Boyes, Wikimedia

Waliseren skapte stor frykt blant motstanderne i Premier League og Champions League, spesielt i 2012/2013-sesongen, noe Walker absolutt ikke har glemt.

«Jeg har aldri spilt med en bedre spiller enn Bale i 2012/13-sesongen, og akkurat nå spiller jeg til og med med en målmaskin som Erling Haaland. Men hver gang Bale traff ballen den sesongen, uansett hvor på banen det var fra, endte den i nettet,» sier Kyle Walker i Rio Ferdinands podkast ‘Vibe with Five’.

Gareth Bale leverte i den berømte 12/13-sesongen 26 mål og 14 assist på tvers av alle turneringer i 44 kamper. I Premier League endte Tottenham-laget på en 5. plass. i 12/13-sesongen.

Den påfølgende sesongen gikk Bale til Real Madrid.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -