Lahm om Juve-trekningen: «Det blir en stor utfordring»

77

Lahm om Juve-trekningen: «Det blir en stor utfordring»

Bayern München fikk trolig den verst tenkelige trekningen i 8-delsfinalene i Champions League med Juventus som motstander. Juventus var i finalen i fjor, som de tapte mot Barcelona.

Bayern på sin side er ute etter revansje etter å ha tapt de to siste sesongene i semifinalene. Men Juventus er også et godt omen for Bayern som vant 2-0 mot dem to ganger i kvartfinalen i 2012/13-sesongen da de til slutt vant The Treble, etter 2-1 mot Borussia Dortmund i finalen i Champions League.

Kaptein Philipp Lahm omtaler den som en «europeisk klassiker» og er krystallklar på at Juventus ikke må undervurderes.

«Det blir helt sikkert en stor utfordring,» sier Lahm.

- Annonse -

Formann Karl-Hainz Rummenigge sier også at Juventus blir vanskelig: «Det er en veldig vanskelig trekning, men også en veldig attraktiv en. Vi trenger to gode kamper for å komme oss til kvartfinalen.»

Thomas Müller ser fram til å møte sin tidligere lagkamerat Mario Mandzukic.

«Juventus er et veldig godt lag som også har en veldig god angriper i Super Mario, som vi jo kjenner godt,» sier Müller.

Men også Kingsley Coman og Arturo Vidal vil møte sine gamle lagkamerater ettersom de kom til Bayern fra Juventus i sommer.

Wolfsburg var noe heldigere med trekningen. De bør ha en riktig god mulighet til å ta seg videre til kvartfinalene mot belgiske AA Gent.

Innlegget Lahm om Juve-trekningen: «Det blir en stor utfordring» dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -