Lyon og Bordeaux med Målkalas

144

Bordeaux med et vanvittig comeback i kampen mot Lyon som endte i målkalas til slutt.

Lyon så ut til å være på vei mot en komfortabel seier hjemme mot Parc Olympique Lyonnais mot Bordeaux. Men et vanvittig comeback fra gjestene fra Bordeaux, som hadde en skandinaver i startoppstillingen nemlig dansken Lukas Lerager.

Nabil Fekir og Kenny Tete hadde sendt hjemmelaget opp i en 2-0 ledelse etter bare 25 minutter av kampen. Like før pause fikk også hjemmelagets Sergi Darder sitt andre gule kort, og dermed måtte Lyon spille kampen ferdig med ti spillere. Gjestene Bordeaux fikk sin redusering like før pausen ved den brasilianske kantspiller, Malcom. I starten av den andre omgangen var det gjestene som dominerte kampen, men det var Lyon som igjen scoret da Bertrand Traoré hamret inn et frispark i mål.

Lyon ble satt under press på eget gress mot slutten, det var noe de ikke  klarte å   motstå. Lukas Lerager brakt spenning i kampen da ballen havnet i beina på dansken, som enkelt kunne sette ballen i nettet. Før brasilianeren ved navnet Malcom igjen var på farten, og hamret et skudd opp i nettaket og gjestene fikk med seg et poeng fra kampen.