Mahrez sikret tre poeng til Manchester City

212

Manchester City stormer videre i Premier League

Manchester City slo Tottenham på en ekstremt dårlig Wembley-matte som var preget av NFL-kampen som ble spilt søndag. I en kamp som ble fartsfylt for de fremmøte på nasjonalarenaen i London. Kampen var ikke mer en seks minutter gammel før Riyad Mahrez sendte gjestene fra Manchester i føringen. Det etter at Raheem Sterling dro seg inn i sekstenmeteren til vertene og fant nevnte Mahrez som kom stormende inn foran mål, og sendte den bak Spurs-målvakten.

I motsatt ende var Tottenhams Harry Kane nære ved å utligne etter 18 minutter spilt. Kapteinen klinket til fra drøye 25 meter og ballen gikk like over Edeerson i Manchester City-målet. Noen minutter senere la Moussa Sissoko inn fra kanten av 16-meteren, franskmannen hadde flere muligheter å spille ballen på. Men valgte den enkleste veien, resultatet ble med at ballen gikk rett i beina på Fernandinho.  City var flere ganger frempå, og fikk en gigantisk mulighet ved Silva og Bernardo kombinerte seg i mellom,før Mahrez sendte avgårde et skudd, som gikk rett på Hugo Lloris, og til corner for gjestene.

Etter 34 minutter var Kane på farten. Etter at Aymeric Laporte misset med en klarering og Kane var alene igjennom med keeper, dårlig førstetouch spolerte sjansen. Dermed gikk gjestene fra Manchester i garderoben med ledelsen.  Etter hvilen var City det førende laget, og fikk enorme sjanser. Etter flere kombinasjoner var David Silva millimeter ifra og sende City opp i en 0-2, takket være dårlig touch i det han skulle klinke til, men fikk sendt ballen til Sterling.

Han dro seg fri og klinket til, men vertene fikk klinket ballen vekk fra farlig området.  Ti minutter senere burde Aguero ha sendt City opp i en 0-2 ledelse, alt ble gjort rett helt frem til Aguero, skulle avslutte, men det var alt for svakt. Så ti minutter før slutt var vertene nære ved å utligne, det etter at Mahrez ble litt overrasket av  innbytter Alli fikk tak i ballen. Han spilte til Lamela, som var i utmerket posisjon, men skuddet gikk langt over målet til Ederson. Dermed vinner Manchester City og topper tabellen.

[pro_ad_display_adzone id=»45217″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]