Mainoo avslører: De var mine idoler

120
Kobbie Mainoo får tilbud om gigantkontrakt. Foto: Skjermdump, Youtube.

Ting har virkelig gått raskt for Kobbie Mainoo i det siste.

Han har etablert seg som en fast spiller på midtbanen for Manchester United, og denne uken ble han uttatt til det engelske landslaget for første gang.

Dette har ført til økt oppmerksomhet rundt den 18 år gamle midtbanespilleren, som blant annet ble bedt om å fortelle hvem han så opp til da han var yngre.

– Jeg vil si Rooney. Også Paul Scholes. Og King Eric (Cantona, red.). Det var før min tid, men jeg setter fortsatt pris på det. Jeg har sett klipp og sånt, sier han til The Telegraph.

- Annonse -

Den brasilianske legenden Ronaldinho har også hatt en innflytelse på Mainoo.

Les også:

Fotballøkonom: Streng poengstraff på vei for Chelsea

Robinho skal sone voldtektsdom i Brasil

– Han spilte med et smil på leppene. Jeg tror alle elsker Ronaldinho. Hvordan kan man ikke det? Han var en fantastisk spiller.

Mainoo forteller også at hele hans barndom handlet om fotball.

– Jeg var United-fan. Jeg vokste opp i Stockport. Begge foreldrene mine er fra Ghana, og hele min barndom handlet om fotball.

– Jeg har spilt for United siden jeg var ung, og det har bare vært fotball, fotball, fotball siden da, og jeg har nytt hvert sekund av det.

Hvis Mainoo spiller en offisiell landskamp for England, vil han bli låst til det engelske landslaget. Noe han alltid har drømt om, er å ta på seg den hvite landslagstrøyen – og ikke den ghanesiske.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -