Målfest på Camp Nou!

132

Det ble en svært målrik kamp på Camp Nou søndag kveld når Huesca var på besøk hos Barcelona. Huesca er nyopprykket og spiller for første gang i historien på øverste nivå, og de har hatt en ok start på det nye eventyret i klubbens historie.

Huesca spilte uredd og optimistisk og ga hjemmelaget et sjokk allerede etter 3 minutter. Litt nonchalant forsvarspill og 19-årige Hernandez setter inn 0-1. Etter 16 minutter blir det balanse etter en stor prestasjon av Messi. 2-1 er et selvmål på en innlegg fra Alba. 3-1 sørger Luis Suarez for og Huseca vil fortsatt være med og reduserer til 3-2 rett før pause.

Andre omgang ble enveiskjøring av Barcelona. De skrudde opp tempoet i andre omgang og Dembele, Rakitic, Messi, Alba og Suarez scoret i andre omgang og kampen ender 8-2. En fantastisk underholdende kveld på Camp Nou som viser at Dembele er på gang. Utrolig mange positive innvolveringer. Coutinho spiller også en glimrende kamp selv om han ikke scorer. Alba med 2 målgivende og scoring er også svært godkjent.

Barcelona topper tabellen med 9 poeng etter 3 kamper, det samme som Real Madrid. Øvrige resultater så langt i runde 3:

Real Betis – Sevilla 1-0

Da er det klart for første landslagspause. Ingen overraskelse at Barcelona og Real Madrid topper tabellen etter 3 runder med 9 poeng. Bak de er Celta med 7 poeng. Deretter er det hele 11 lag med 4 poeng.

Det har så klart være store spørsmålstegn knyttet til Real Madrid og salget av Ronaldo. Hvordan erstatter man 50 mål i sesongen på best mulig måte? En del av disse målene var straffer. Det ordner Ramos greit. Karim Benzema har scoret 4 på 3 kamper. Forrige sesong scoret han 5 hele sesongen (ligaen). Bale har scoret 3 så langt. Mange spillere vil nok heve seg, og mange spillere vil nok også vokse med å komme ut av Ronaldos skygge.

Mange i Spania lurer på hvorfor Jordi Alba ikke har blitt kalt inn på landslaget av sin tidligere trener Luis Enrique. Alba som har vært et soleklart valg som venstre back på landslaget. Trolig en av verdens desidert beste på den plassen.