Malmö ble svenske mestere

319

Malmö er seriemestere i i Allsvenskan det tre runder før slutt. Det ble klart etter at klubben vant 3-1 over Norrköping.

Den svenske toppklubben Malmö FF, tok i går sitt tjuende seriemesterskap. Det med tre nordmenn i laget. Jo Inge Berget spilte hele kampen for de nybakte mestrene, og kunne starte feiringen sammen med lagkameratene etter kampslutt. Det var kun Andreas Vindheim og Magnus Wolff Eikrem som ble byttet inn i det 38 og 77 minuttet.

Med tre runde igjen av sesongen leder Malmö serien med ti poeng ned til tabelltoer AIK. Noe som betyr at ingen kan ta laget igjen. Det var samtidig lenge en vrien oppgave å sikre seg de nødvendige poengene på bortebane mandag. David Moberg Karlsson sendte Norrköping i ledelsen tidlig i kampen med et strålende skudd, og til pause var det fortsatt hjemmelaget som ledet.

Gjestene fra Malmö sto for en snuoperasjon i de siste 45. Carlos Strandberg sto bak det første, av til sammen tre mål. Etter en time spilt var kampen snudd, og der i fra å ut var det kunn Malmö. Klubben har gjennom sesongen, hatt de beste spillerne, støtteapparatet, og den beste fansen. Noe som gjør at klubben, kan sette stjerne nummer to på spillertrøyen, inn mot neste sesong.