Manchester United snudde kampen mot Juventus

254

(Juventus – Manchester United 1-2) Cristiano Ronaldo holdt på å bli matchvinner mot sitt gamle lag, men Jusn Mata og et selvmål snudde kampen i sluttminuttene.

United startet godt og presset høyt i begynnelsen av kampen. Juventus brukte tid på å komme seg inn i kampen, men tok over styringen etter halvspilt omgang. I løpet av kampens første halvtime ble det ingen målsjanser.

De eneste to mulighetene før pausen hadde hjemmelaget. David de Gea reddet mesterlig mot Juan Cuadrados skudd. Sami Khedira traff kun stolpen ett minutt senere.

Etter pausen bommet Anthony Martial hårfint på lengste hjørne, mens Paulo Dybalas forsøk gikk i tverrliggeren.

Etter 65 minutter ble Juventus belønnet for sitt dominante spill. Miralem Pjanuc slo en fin pasning i bakrommet. Cristiano Ronaldo avsluttet på første berøring og fant nettmaskene.

Etter scoringen ble det mange store muligheter for hjemmelaget. De Gea vartet opp med enda en sterk redning mot Pjanic. Kort tid senere bommet midtbanespilleren på mål, akkurat som Cuadrado da han kom alene med keeper. På den andre siden bommet Marcus Rashford med et langskudd.

Ut av ingenting utlignet gjestene fem minutter før slutt. Juan Mata satte et frispark fra 17 meter over muren og i målet.

Vondt ble til verre for Juventus kun fire minutter senere. Etter et nytt frispark og et dårlig inngripen av Wojciech Szczesny ble Leonardo Bonucci og Alex Sandro forstyrret av Paul Pogba og styret ballen forbi egen keeper.

På overtid hadde United en siste mulighet. Rashford kom alene med keeper etter en kontring, men denne gangen reddet Szczesny sterkt.

Etter kampen leder Juventus fortsatt gruppen med ni poeng. United ligger to poeng bak italienerne.

[pro_ad_display_adzone id=»45465″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]