Marokko snudde kampen mot Slovakia

178

Marokko lå under 1-0 for Slovakia, men scoringer fra Ayoub El Kaabi og Younes Belhanda snudde nordafrikanerne kampen og vant 2-1.

Marokko som snart setter seg på flyet til Russland, hvor dem skal spille VM i Fotball. Men i går spilte dem en oppvarmingskamp til det kommende Verdensmesterskapet i fotball som avholdes fra 14. juni – 15. juli. Ingen av de to lagene klarte å score i løpet av første omgangen, noe som gjorde at lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Etter en time spilt fikk vi kampens første mål, etter at FC Københavns midtbanespilleren Jan Gregus, som hadde erstattet Marek Hamsik i pausen, sendte Slovakia opp i en 1-0 ledelse. Marokko kom tilbake og snudde kampen. Først var det Ayoub El Kaabi som utlignet til 1-1, senere i kampen var det igjen Marokkos tur til å score, når Younes Belhanda sendte nordafrikanerne opp i ledelsen. Marokko skal spille sitt første VM siden 1998.