Memphis perlescoring senket PSG

307

Det er ikke ofte at Paris Saint-Germain forlater banen uten poeng i en fotballkamp denne sesongen. Men det var dem pent nødt til i kampen mot Lyon i går kveld.

Kampen om ligamesterskapet i Ligue 1 har lenge sett ut til å være utdelt allerede det var helt til i går kveld. Lyon sørget nemlig for at det blir litt spenning etter seieren over PSG. Når dem gikk seirende ut av kampen 2-1 på hjemmebane. Kampen startet forrykende for etter bare drøye to minutter spilt av kampen, sendte Nabil Fekir hjemmelaget i ledelsen på et vakkert viss, da han sendte frisparket i mål bak målvakten til gjestene.

Den tidlig scoringen ga et godt utgangspunkt for resten av kvelden. Og tilskuerne tilskuerne fikk virkelig betalt for pengene. Like før pause kom utligningen ved Laywin Kurzawa, lagene gikk til pause på 1-1. Tolv minutter ut i annen omgang ble gjestene redusert til ti mann, da Dani Alves ble sendt i dusjen.

Det ga hjemmelaget fordelen og laget fikk målet som gjorde at alle poengene ble værende i Lyon. Da Memphis Depay dro seg inn fra venstre og sendte ballen i mål. Seieren gjør at Lyon ligger på en andreplass i Ligue 1. Det skiller åtte poeng opp til PSG på førsteplassen.

Lyon – Paris Saint-Germain: 2-1 (1-1)
1-0: Nabil Fekir (2)
1-1: Layvin Kurzawa (45+3)
2-1: Memphis Depay (90+4)