Messi!!!!!

309

Det var mange interessante poenger før dagens storkamp i Champions League mellom Barcelona og Manchester City. Et møte mellom to av de beste lagene i La Liga og Premier League. Det var retur til Camp Nou for Pep Guardiola. Barcelona er klubben han vokste opp i og spilte i hele karrieren og trente til enorm suksess. Keeper Claudio Bravo startet sesongen i Barcelona, men gikk til Manchester City rett før overgangsvinduet stengte.

Det er bare å innse, toppen av engelsk fotball har et stykke igjen før det er på Barcelona-nivå. Det tok drøye kvarteret før hjemmelaget gikk i ledelsen. Hvem andre enn Messi. En litt merkelig scoring etter at Cityforsvaret stopper, Fernandinho sklir og faller og Messi er helt alene på straffemerket. Han finter ut Bravo og setter enkelt inn sitt første for dagen. City hadde et par gode muligheter ved Nolito og Stones. Nolitos skudd ble flott reddet av Ter Stegen, mens en heading av Stones på et frispark gikk like utenfor. Begge var store sjanser, men lagene gikk til pause med 1-0 til Barcelona.

Etter 7 minutter i andre omgang blir det en trist retur for Claudio Bravo. Han er utenfor 16-meteren og misser et utspill. Ballen havner i beina på Suarez som forsøker å lobbe over Bravo som redder med hendene utenfor 16 og får korrekt rødt kort. Frisparket blir det ikke noe av, men kort tid etter er Messi på gang igjen. Han drar seg inn mot midten og setter ballen ned til venstre for Caballero etter en perfekt assist fra Iniesta. Etter 69 minutter feiler Gundogan og gir ballen til Suarez som kommer alene mot mål fra litt skrått hold. Suarez legger pent til rette for Messi som lett kan sette sitt 3. mål for kvelden.

Mathieu fikk to kjappe gule kort, med 2 minutters mellomrom. Begge ganger var det Raheem Sterling som ble tatt. Dermed var det 10 mot 10 etter ca. 74 minutter. Etter 87 minutter fikk Barclona straffe etter at Messi ble klart felt av Otamendi. MEN Neymar, dette var en elendig straffe!!!. Caballero redder greit. Men Neymar gjør det godt igjen etter 89 minutter. Drar enkelt av Stones og setter inn 4-0 som også bli sluttresultatet.

Barcelona måtte bytte ut Alba og Pique i første omgang etter skader. Alba har nok slått opp en gammel skade, mens Pique ble stygt taklet av David Silva. Barcelona leder da sin CL-gruppe med 5 poeng foran Manchester City. Messi scorer sitt sjette mål så langt i årets Champions League turnering og han har bare spilt 2 kamper. Ikke mer å si om den saken.