Monaco-eier forklarer: Derfor ble ikke Thomas Lemar solgt

197
Vadim Vasilyev forklarer hvorfor ikke klubben trengte å selge Thomas Lemar. Foto: AS Monaco

AS Monacos-visepresident Vadim Vasilyev sier klubben ikke var økonomisk nødt til å selge Thomas Lemar, og derfor ble han værende i klubben.

AS Monaco hadde en fantastisk sesong endte klubben med å selge flere av lagets profiler Bernardo Silva, Tiemoué Bakayoko, Benjamin Mendy og Kylian Mbappe. Thomas Lemar ble værende i klubben til tross for massiv interesse fra Arsenal og Liverpool.

- Annonse -

Arsenal kom med et bud på £ 92 millioner på Deadline Day, men for Monaco-eier, Vadim Vasilyev, handler det nemlig ikke om å selge og slå overgangsrekord.

– I 2015 var klubben nødt til å selge Martial for å holde seg innenfor Financial Fair Play. Det var et krav. Akkurat nå er vi i en situasjon der økonomien er sunn og trygg. Du selger når du tror det er rett tid, sier Vadim Vasilyev og fortsetter:

– Salget av våre største profiler er en konsekvens av en meget god sesong, en god manager og gode speidere. Vi er ikke interessert i overgangsrekorder. Vi vil fortsette å være et konkurransedyktig lag, men vi respekterer vår forretningsmodell.

– Min drøm har alltid vært å utvikle klubbens modellen – både økonomisk og sportslig, sier Vadim Vasilyev.

Kommentarer

kommentarer