Monaco valset over Saint Etienne

131
Monaco
Monaco logo

Monaco banket Saint Etienne 4-0 på Stade Geoffroy Guichard fredag kveld, og ligger med det seks poeng bak Paris Saint-Germain i Ligue 1 med én kamp mer spilt. Sidibe, Lemar, Fabinho og Keita scoret målene for Monaco.

Allerede etter tre minutter satte Monaco og Djibril Sidibe inn kampens første mål, før Thomas Lemar økte ledelse et lite kvarter før pause. Åtte minutter ut i andre omgang ble kampen mer eller mindre avgjort da Fabinho satte inn 3-0, og St. Etiennes keeper Stéphane Ruffier ble utvist etter å ha klaget på dommernes avgjørelse om å ikke annullere 3-0-målet for offside. Balde Keita fastsatte resultatet til 4-0 ikke lenger etter.

Denne seieren tok Monaco opp på andreplass igjen da de klatret forbi Lyon, dog med én kamp mer spilt enn John Carews gamle klubb. Med seks poeng opp til serieleder PSG og én kamp mer spilt ser det vanskelig ut for «Les Monégasques«, men sesongen er lang og det er fremdeles mye fotball som skal spilles.

Alexander Søderlund var ubenyttet reserve for St. Etienne, mens Ole Selnæs ikke var i kamptroppen.