Neste seier for Cottbus

142
Energie Cottbus logo

Nyopprykkede Energie Cottbus har vunnet sin andre kamp i 3. Liga. Borte mot SV Wehen Wiesbaden sikret Streli Mambas scoringer 2-0-seieren. Med seks poeng og 5-0 i målforskjell har Cottbus tatt over førsteplassen.

Begge lag vant sine første kamper, Wehen 2-1 mot Aalen, Cottbus 3-0 mot Rostock. Dette var likevel ikke åpenbart under kampen. Wehen fikk en grei start med en god sjanse, men ble svakere etter hvert som tiden gikk. Cottbus fokuserte på forsvarsarbeidet, og klarte lite offensivt. Resultatet var en kamp med noen halvsjanser, men uten store muligheter. Bortelagets eneste mulighet i første omgang resulterte i kampens eneste scoring. Etter en presis pasning av Kevin Weidlich bredsidet Streli Mamba ballen i mål.

I andre omgang tok det rundt et kvarter før Wehen klarte å sette press på Cottbus. Ballen var mye i bortelagets banehalvdel, og Wehen hadde flere gode muligheter. Stephan Andrist og Sören Reddemann bommet begge hårfint på målet. Daniel Kyereh hamret et volleyskudd i tverrliggeren. Til tross for mulighetene klarte ikke Wehen å utligne, og ble straffet for det da spillerne begynte å bli slitne. Først reddet Markus Kolke da Mamba løp alene mot ham, men på overtid fullførte spissen en kontring og avgjorde kampen.