NM 2.kvalikrunde: Resultater; Lyn Toppf. vant 1-0 over Gjelleråsen

719

Lyn Toppfotball tok imot Gjelleråsen til kvalikkamp i NM, og Johannes Johannessen avgjorde kampen tidlig i 2.omg med sin scoring, og Lyn Toppf. er videre til 1.runde i Cupen. Ifjor møtte de Tromsø på Bislett Stadion (tap 0-7), hvilket lag møter Lyn i år?

Lura IL er klar for første gang i historien for 1.runde i NM, etter at de vant 1-0 over Hinna!

Hammerfest – Lyngen/Karnes 2-6 (2-1) Hjemmelaget ledet 2-1 ved pause, så kom Steffen Einebakken Dreyer inn for Lyngen/Karnes i det 46.min. Først utligner Jan Robin Bjørn i det 60.min til 2-2, så scorer nevnte innbytter Steffen Einebakken Dreyer i det 67.min, 74.min (str), i det 87.min og 90.min!!!! 4 mål på 23 min og 2-2 ble til 2-6! Imponerende!

Skjetten – Lokomotiv Oslo 3-0

Skedsmo – FU/VO 4-2 (Kommentar fra Fu/Vo trener, Ørjan Heiberg før kampen: Det blir veldig tøft. Skedsmo er klar favoritt. De vant serien med 10 poeng i fjor, og er forsterket. Innkjørt system, og de merker ikke en skade eller to. Vi må ha en veldig god dag for å gå videre, men cup er cup)
Eidsvold Turn – Fløya 4-5 e.e.o
Flisa – Faaberg 6-3 e.e.o (3-3 et. 90 min)

Åkra – Riska 0-1
Austevoll – Varegg 5-4 (1-1 full tid og e.e.o.) str.konk.
Arna Bjørnar – Os 1-2
Sotra – Vestsiden Askøy 3-2

Trott – Tertnes 3-2
Bjarg – Voss 8-7 etter str.konk, (3-3 full tid, 4-4 e.e.o.)
Fjøra – Årdal 3-1 Referat fra kampen
Herd – Eide/Omegn 9-2 (Ingolfur Örn Kristjansson scoret 4 mål for Herd) 4-1 v/pause

Spjelkavik – Rollon 2-1
Volda – Bergsøy 5-4 e.e.o (4-4 etter 90.min)
Træff – Averøykameratene 7-2 (Arne-Amar Kotlica scoret hatrick for Træff)
Kolstad – Kattem 8-1 (Ole Gunnar Øien scoret hatrick)

Kvik – Steinkjer 1-3
Orkla – Heimdal 6-0 (Erik Bjørkli Helgetun scoret hatrick)
Meldal – Tillerbyen 0-3
Verdal – Vuku 2-0

Mosjøen – Stålkameratene 2-1 e.e.o (1-1 etter 90.min)